Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
17 Март 15, 17:19 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers обяви G501
Мощен и ултратънък геймърски лаптоп с процесор Intel Core i7, видеокарта NVIDIA GeForce GTX 960M и ексклузивната технология Hyper Cool technology за отлично охлаждане по време на игра
ASUS Republic of Gamers (ROG) обяви геймърския лаптоп G501. Той е един от най-тънките лаптопи в своя клас с профил от едва 20,6 мм и тегло 2,06 кг при моделите без сензорен екран – идеален за забавление с игри в движение.

G501 работи с 4-то поколение процесор Intel® Core™ i7 и новата видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX 960M за несравнимо гейминг преживяване. За внушителната производителност на модела допринася и ексклузивната технология на ASUS Hyper Cool, която използва два отделни вентилатора, за да осигури гладка и стабилна работа както за забавление с игри, така и за създаване на професионално съдържание.

G501 разполага с 15,6-инчов 4K/UHD дисплей с 8,2 милиона пиксела, за да предложи на потребителите невероятно детайлни изображения и живи цветове.

Ултрапортативен дизайн за мобилен гейминг
ROG G501 е един от най-тънките в света геймърски лаптопи с профил от само 20,6 мм. Моделът има олекотена алуминиева конструкция и тежи само 2,06 кг при версията без сензорен екран. Модерният и елегантен ноутбук има червени линии около рамката на дисплея и геймърски функции като подсветка на клавиатура в червен цвят и ход на клавишите 1,6 мм, за повече удобство, нъмпад и WASD клавиши.

Ексклузивна Hyper Cool технология

Благодарение на вградената ексклузивна технология Hyper Cool, G501 е лаптопът с най-добро охлаждане и с най-тихия режим на работа в момента. Иновативната система за охлаждане използва два вентилатора и медни радиатори, за да отвежда топлината при минимален шум. Както централният, така и графичният процесор се охлаждат независимо един от друг спрямо нуждите на всеки от тях, което осигурява невероятно ниска работна температура при това без никакъв съпътстващ шум.

Безкомпромисна гейминг производителност и бързо редактиране на съдържание
ROG G501 използва 4-то поколение процесор Intel Core i7-4720HQ за гладка и висока производителност, която е необходима за най-новите игри. G501 е снабден и с най-новата видеокарта NVIDIA GeForce GTX 960M с до 4GB GDDR5 видео памет за ясни и живи цветове и гладки анимации по време на игра. Мощната видеокарта може да се използва и за създаване и редактиране на аудиовизуално съдържание, което позволява и на най-креативните потребители да създават всякакъв вид съдържание в движение.

Освен това, G501 може да се поръча с PCI Express® x4 (PCIe® x4) SSD дискове за приблизителна скорост на трансфер на данни от 1400MB/s – над 2 пъти по-бързо спрямо SATA 6Gbit/s SSD и 16 пъти по-бърза спрямо твърдите дискове SATA 6Gbit/s. Опционално се предлага и технологията Intel Thunderbolt™, която осигурява един порт за трансфер на данни и видео сигнал със скорост до 10Gbit/s – два пъти скоростта на USB 3.0.

Поглъщаща картина в 4K/UHD резолюция и ASUS SonicMaster аудио
ROG G501 има 15,6-инчов 4K/UHD дисплей с 8,2 милиона пиксела, за да предложи на потребителите ярка картина и наситени цветове. Дисплеят е с IPS панел и предлага зрителен ъгъл на 178 градуса, по-добър контраст и постоянство на цветовете дори, когато екранът се погледне под екстремен ъгъл – както по вертикала, така и по хоризонтала. G501 е снабден с технологията ASUS Splendid, която подобрява яркостта, контраста и точността на цветовете, за да пресъздаде по-дълбоки и богати цветове за зашеметяващо визуално преживяване. Като допълнение, вградената HD камера осигурява отличен запис на видео дори при слаба светлина.

G501 разполага с аудио системата ASUS SonicMaster, която използва технологията ICEpower®, Bang & Olufsen за звук с високо качество. ASUS AudioWizard прави оптимизирането на аудио настройките лесно и предлага пет предварително зададени режима , приспособени да паснат на различните жанрове игри.





###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 326 награди през 2014 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2014 г. са близо 14,5 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4968