Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
18 Март 15, 12:20 / Автор: CKBB
Бизнес настолните компютри ASUSPRO са водещи по надеждност в индустрията
Настолните компютри от серията B са получили сертификат от китайския National Computer Testing Center с MTBF над 630 000 часа
ASUS обяви, че серията бизнес настолни компютри ASUSPRO B (включително сериите BM, BP и BT) са получили сертификат от National Computer Testing Center (NCTC) – авторитетен изследователски институт в Китай, че имат средно време на жизнен цикъл (MTBF) от повече от 630 000 часа. Това забележително постижение превръща серията ASUSPRO B в един от световните лидери по този показател в сегмента на бизнес настолните компютри.

Рейтингът MTBFпри настолните компютри е основен фактор при закупуването на устройства от големите предприятия и публичния сектор. С този впечатляващ резултат настолните компютри от серията ASUSPRO B затвърждават своята водеща позиция по отношение на надеждност в целия свят.

Открийте предимството на ASUSPRO

Серията настолни компютри ASUSPRO B показва своята надеждност и издръжливост по време на невероятно трудни тестове и процедури на производство. Те са подложени на серия от взискателни тестове - за издръжливост и качество, включително тестове за шум, вибрации, издръжливост на изпускане и рязка промяна на температурата, преди да бъдат пуснати на пазара. Настолните компютри ASUSPRO са тествани за издръжливост по време на тежки транспортни условия и при ежедневна употреба, за да се гарантира тяхното качество и надеждност по време на целия им жизнен цикъл.

Надеждността и качеството на настолните компютри на ASUS са признати в целия свят както от медиите, така и от потребителите. Те са носител на наградата „Избор на читателите“ (Readers' Choice) на PCMag.com за цялостно удовлетворение за втора поредна година - доказателството, че марката удовлетворява потребителите по - добре от конкурентите в сектора настолни компютри с Windows OS.


ЦЕНА И НАЛИЧНОСТ

Настолните компютри от серията ASUS B се предлагат в световен мащаб.



###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 326 награди през 2014 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2014 г. са близо 14,5 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.1986