Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
12 Март 15, 08:57 / Автор: United Partners
Как да създадем запомнящ се стил
Не е тайна, че жените обожават дрехите и пазаруването като 67%* от тях си купуват до 20 нови дрехи всяка година. Случва се да се замислите с какви аксесоари е добре да ги комбинирате или по какъв повод ще ги облечете, но замисляли ли сте се как най-добре да се грижите за тях?
Ето какво съветва световноизвестният дизайнер и глобален моден консултант на Ariel - Жил Декон относно непрекъснато променящата се мода, материите от актуалните модни ревюта и тези в нашия гардероб:

„Когато става дума за дизайн на дрехи, всичко започва от материята и чак след това мога да мисля дали един принт или даден модел ще стои добре върху тази материя. В последните няколко години бяха създадени стотици нови материи като неопрени, разновидности на памук и какво ли още не. Има толкова много нови съставки и смесени тъкани в съвременния гардероб на една жена, че материите вече не се изчерпват само с памук или деним. Тези необичайни и изискани тъкани са страхотни за модната индустрия, но са голямо предизвикателство в прането, особено когато става дума за първо изпиране. Обикновено искам да съм сигурен, че дрехите, които правя изглеждат добре и извън модния подиум, затова избрах да работя с Ariel. Така създавам дизайнерски дрехи, за които можете да се грижите добре и в домашни условия - дизайнерска мода за машинно пране, което е бъдещето!“

А ето и няколко съвета как да създадете свой собствен, запомнящ се стил:

• Поставете началото на стилния си гардероб като си купите онези вечни дрехи, които никога не излизат от мода като малка черна рокля и чифт готини дънки – това ще поддържа индивидуалния ви стил всеки един сезон.
• Превърнете всяка тенденция от модния подиум в удобна за носене, като добавите елемент от нея към дрехите във вашия гардероб. Изразете стила си с ново, модерно яке или подходящ горещ аксесоар или пък с щипка цвят в шал или бижу.
• Независимо дали става дума за връхни дрехи или за това, което обличате под якето, нямате извинение да се обличате в дрехи с избелели цветове или демоде.

Жил Декон препоръчва Ariel течен прах за най-добра грижа за вашите дрехи, който комбинира почистващата сила на прах за пране с деликатната грижа за тъканите, за да осигури отлични резултати за дрехите и стила ви.

Запазете дрехите си красиви за по-дълго време с Ariel и 3-те научни стъпки в грижата за тъканите:
1. Течният прах прониква дълбоко във влакната, за да почисти не само видимото замърсяване , но и да премахне в дълбочина дори онази мръсотия, която остава невидима и прави дрехите да изглеждат сиви.
2. Точно както шампоанът защитава косата ви, така и Ariel течен прах защитава тъканите не само по време на прането, но и в процеса на сушене. И ги предпазва от повторно проникване на разтворената във водата мръсотия.
3. С новия течен прах за пране дрехите ви ухаят на чисто.


* Потребителските данни са събрани чрез онлайн проучване, проведено с национална представителна извадка от 500 човека, във всяка от следните страни: Унгария, Румъния, Чехия, Турция, Русия, България и Сърбия. Проучването е поръчано от P&G Fabric Care за нуждите на марката Ariel, проведено от онлайн платформата за социологически изследвания Toluna в периода 11 – 18 юни 2014.

За Контакти:Георги Герасимов

Източник: www.united-partners.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1089