Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Туризъм

Вземи в gLOG
18 Март 15, 09:03 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Туристите на Сейшелите са два пъти повече от населението
Консулството на Република Сейшели в България и водещата сейшелска туроператорска компания 7°South представиха възможностите за туризъм на екзотичния остров. Големи български туристически агенции, журналисти и дипломати, сред които посланикът на Венецуела Ориета Капони, заместник-посланикът на Република Словакия Томаш Бичан, генералният почетен консул на Кралство Швеция Гьоран Свенсон, заместник-посланикът в посолството на САЩ Брус Бъртън, представители на посолството на Аржентина и др., се запознаха отблизо с предимствата и условията на екзотичния остров. „Сейшелите са феноменална, изключителна и красива държава – недокосната от строителство и мащабни бизнес проекти“, каза почетният консул на Република Сейшели в България Максим Бехар, който откри събитието. Той благодари на Анна Бътлър Пайет, управляващ директор на 7°South, за усилията й за популяризиране на туризма на Сейшелите в България и изрази очакванията си доброто им партньорство да продължи и занапред.
„Изключителна чест е за мен да представя на толкова красива страна като България възможностите за туризъм на Сейшелите – също толкова хубава, с уникална природа, далечна и екзотична, но вече достъпна топ дестинация. С гордост мога да заявя, че българските туристи на Сейшелите се увеличават с всяка изминала година, което е следствие на успешното ни сътрудничество с почетния консул на Сейшелите за България Максим Бехар и с цялото консулство“, заяви Анна Бътлър Пайет.

Тя запозна гостите на събитието с традиционната култура, икономиката и екзотиката на Сейшелите и с атракциите, от които туристите могат да се възползват на трите най-големи сейшелски острова – Махе, Прале и Ла Диг.

Консулството на Република Сейшели в България и 7°South бяха подготвили специални изненади за гостите на презентацията. Те имаха възможност да видят на живо типичния за Сейшелите кокосов орех „Коко де мер“, който расте единствено в екзотичната страна в защитения от ЮНЕСКО парк „Долина де Май“ на остров Прале. Анна Бътлър Пайет зарадва и един от присъстващите с тридневна екскурзия до Сейшелите.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9312