Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

Вземи в gLOG
19 Март 15, 18:09 / Автор: ABB
АББ представя своите годишни кариерни програми в България
АББ България участва в няколко ключови събития в областта на Човешките ресурси, за да представи своите стажантски и стипендиантски програми за 2015 г.
Екип „Човешки ресурси” на АББ България наскоро участва в някои ключови събития в областта на човешките ресурси в София. По този повод много инженерни студенти имаха шанса да научат повече за потенциални възможности и кариерни пътища за своето професионално развитие в АББ. Компанията представи своите планове за 2015 година и стажантски програми за всички свои локации в България. В допълнение към това, младите кандидат-инженери успяха да получат повече информация за студентската стипендиантска програма, организирана от АББ в Техническия университет в София и неговия клон в Пловдив.

АББ започна своята натоварена седмица в областта на Човешките ресурси (ЧР) с участието си в „Национални дни на кариерата” 2015 – един от най-големите ЧР форуми в България – организиран от „Job Tiger” на 10 и 11 март 2015. По време на събитието студентите научиха от АББ какви знания, умения и качества са необходими, за да реализират пълния си потенциал и да имат успешна кариера.

АББ се присъедини и към събитието „Аз, инженерът”, което се проведе на 11 март в Интер Експо център в София. Събитието даде възможност на водещи инженерни компании като АББ да се срещнат с млади експерти, студенти и ученици, както и инженери, интересуващи се от иновации и възможности за професионално развитие. И на двата форума АББ представи своя годишен план за развитие за 2015 в областта на човешките ресурси, и имаше шанса да се обърне към млади студенти с различни кариерни цели, ентусиазирани да постигнат целите си и да намерят подходящо място за своята професионална реализация.

Следващата фаза от кариерната обиколката на АББ бе посещението в Технически университет - София, където АББ представи своята подробна стипендиантска програма пред инженерни студенти от 1 и 2 курс. Участниците показаха истински интерес към стипендиантската платформа на АББ за тази година, предложена чрез АББ Фондация за инженерно обучение „Юрген Дорман”, която е подписала договор за партньорство с Техническия университет в София, предоставяйки стипендии както за студенти в София, така и в Пловдив.

“Много сме щастливи да оповестим нашата програма в областта на човешките ресурси за 2015 г. на всички млади специалисти в нашата сфера на дейност като потенциални бъдещи служители на АББ. АББ винаги е отдавала специално значение и внимание на развитието на всичките си служители в България, които считаме за своя най-ценен актив”, сподели Екехард Нойрайтер, регионален мениджър на АББ за България.

Екип „Човешки ресурси” на АББ България ще бъде част и от „Национални дни на кариерата” 2015 в Русе на 23 март, в Свищов на 25 март, и в Пловдив на 30 март.
АББ (www.abb.bg) функционира в България чрез една компания с централен офис в София, както и офиси и клонове в пет локации. Производствените бази на АББ в страната се намират в Петрич – за продукти ниско напрежение, в Севлиево - за продукти високо напрежение, и в Раковски – за продукти ниско и средно напрежение. Компанията разполага и със сервизен център за турбокомпресори във Варна, както и Общ център по счетоводство и човешки ресурси в Раковски. АББ има над 1900 служители в България.

АББ (www.abb.com) е лидер в производството на технологии за енергетично и автоматизирано оборудване, които дават възможност на битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти да подобрят ефективността си, намалявайки вредното влияние върху околната среда. Групата от компании АББ развива дейност в около 100 държави и разполага с приблизително 140 000 служители.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9559