Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

25 Март 15, 12:07 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Макс стартира редица нови 4G LTE услуги
Телекомуникационният оператор Макс обяви днес, че разширява свoето портфолио и стартира нови услуги за 4G LTE мобилeн интернет – включвайки широка гама от предплатени пакети без дългосрочен договор, мобилни абонаментни планове за колективно ползване на до шест потребители с една месечна такса, както и „добавки“, даващи на клиента възможност да увеличат трафика си еднократно или всеки месец.
Първите 4G LTE предплатени пакети за България ще гарантират свобода и гъвкавост на клиентите. Предплатените услуги ще са достъпни или само със СИМ карта, или чрез устройство за достъп. Цената на стартовия пакет е изключително ниска - 9,90 лв. за 10-дневен пакет, като има и опции за 30 и 180 дни.
Макс също така стартира и нови абонаментни планове за колективно ползване в група – достъпни както за бизнес, така и за частни клиенти. Новата услуга ще предоставя на „лидера“ на групата възможност да споделя мобилния си трафик на максимална скорост с до пет потребителя. Това прави плановете много атрактивни, а разходите на всеки отделен потребител могат да бъдат около 5 лв. на месец. Предлага се и опция, чрез която „лидерът“ задава индивидуални лимити за всеки член на групата.
За мобилните планове Макс предоставя опцията „добавки“. Те могат да бъдат използвани от клиенти, които са достигнали лимита за висока скорост за месеца, но желаят да добавят допълнителен трафик. Клиентите могат да разширят плана си, като използват „добавките“ еднократно или всеки месец. „Добавката“ може да се прилага както към индивидуалните LTE абонаментни планове, така и към колективните планове.
Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс, сподели: „След стартирането на новата система за таксуване, се радваме да обявим и тези иновативни продукти за българския пазар. Новите услуги на Макс са голяма промяна за нашите клиенти и за българския мобилен пазар като цяло. За нас е удоволствие да предложим нови възможности, за да могат настоящите и бъдещите ни клиенти да изберат най-подходящия план в съответствие с техните нужди.“
Макс е оператор от ново поколение, който предлага високоскоростни интернет услуги. От май 2014 г. компанията стартира първата търговска 4G LTE мрежа в България, която се разраства бързо и вече покрива 9 града (София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Плевен и Банско), т.е. около 50% от градското население в страната. За повече информация, моля посетете уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg или се обадете на 0999 111.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4183