Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Транспорт и спедиция

Вземи в gLOG
27 Март 15, 12:16 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
TNT открива в Холандия специализиран логистичен хъб за сектор „Здравеопазване“
Новият оперативен център позволява доставка на следващия ден на медицински продукти и оборудване до 96% от 16 000 европейски болници
Компанията за експресни доставки TNT открива днес международен разпределителен център в Хеерлен, Холандия, специално предназначен за експресни доставки на медицински уреди и продукти до европейските болници и клиники.
Новият хъб разполага с 2000 кв.м. разгъната оперативна площ и е позициониран в близост до европейските центрове за дистрибуция на 80 водещи производители на медицинска апаратура. Логистичният център ще работи 24 дни в денонощието, 7 дни в седмицата и ще консолидира доставките на медицинска техника и оборудване от мултинационални компании и предприятия от малкия и среден бизнес.
От Хеерлен TNT ще доставя на следващия ден медицински устройства до 96% от 16-те хиляди болници в Европа. По-голямата част от доставяните продукти се използват в хирургията като например пейсмейкъри, стентове, изкуствени стави и хирургически продукти.
Клиентите с медицинска техника от Южна Холандия и близките райони на Белгия и Германия ще се възползват от късното време за събиране на пратки и повече гъвкавост в изпълнението на поръчки от болници. Други очаквани ползи включват: средно 3,5% намаляване на количествата складирани пратки; по-малка вероятност от изчерпване на стоките на склад в болниците; по-нисък разход за извънредни спешни доставки; подсилен план за действие при нужда от извънредни транспортни и складови дейности.
Оперативният хъб в Хеерлен е свързан с европейската въздушна и сухопътна транспортна мрежа на TNT чрез централните разпределителни центрове на компанията в Лиеж, Белгия, и Дуйвен, Холандия. TNT също така ще извършва директни сухопътни маршрути между Хеерлен и редица европейски страни като Франция, Испания, Германия, Италия, Швейцария и Великобритания. Тези директни връзки повишават надеждността на транспорта посредством намаляване на транзитните товаро-разтоварни дейности. Услугата за доставка в рамките на същия ден също е налична за извънредни поръчки.
„Новият логистичен хъб на TNT ще посрещне нарастващото търсене от производителите на медицински устройства и оборудване от голям, среден и малък мащаб за надеждно транспортно решение за обслужване на болниците в Европа“, сподели Ерик Улжее, управляващ директор, TNT Benelux.
Здравеопазването е един от най-важните индустриални сектори за TNT, както е подчертано в корпоративната й стратегия “Outlook”. TNT предлага и гама от специализирни услуги за глобален и местен транспорт на фармацевтични продукти, тестови лекарства и биологични проби.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.511