Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
05 Май 15, 09:14 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
4G LTE високоскоростен мобилен интернет от Макс в Перник и Благоевград
Телекомуникационният оператор Макс бързо развива своите 4G услуги чрез подмяна на оборудването си от WiMax на LTE. Сегашните клиенти, ползващи WiMax мрежата, постепенно мигрират към 4G LTE, а до края на годината този процес ще обхване всички клиенти, използващи старата мрежа. Клиентите на Макс имат прекрасната възможност да се възползват от всички предимства на тази услуга от ново поколение.
Най-новите градове, в които се извършва промяната, са Перник и Благоевград. С обновяването на мрежата си и разширяването на 4G покритието си, Макс дава възможност на своите потребители да тестват най-новата налична технология.

Макс вече има 4G LTE покритие в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Плевен, Банско, Хисаря, Велинград, Перник, Благоевград, както и к.к. „Златни пясъци“ и к.к. „Свети Константин и Елена“.

Питър Ковел, изпълнителен директор на Макс, сподели: „Това е още едно доказателство, че Макс продължава със своя план за разширяване на покритието в още градове, и съм доволен, че процесът върви гладко. Имаме амбицията да позиционираме Макс като лидер на пазара и да представим на повече клиенти предимствата на 4G. Нашата всеотдайност за изграждане на по-качествена мрежа и по-голямо 4G покритие, както и предлагането на планове за мобилен интернет с повече включени мегабайти, правят 4G LTE от Макс най-добрия избор за потребителите.“
Сравнена с 3G, 4G LTE технологията предлага още по-добра скорост и съкращаване на времето за отговор. Подмяната на WiMax мрежата с 4G LTE услуги в Перник и Благоевград осигурява до 5 пъти по-високи скорости за използване на мобилни приложения от местния бизнес и частните клиенти на Макс. Пускането на 4G LTE предоставя възможност за по-бърз даунлоад, сърфиране и стрийминг в движение.

За повече информация относно 4G LTE покритието, моля посетете www.maxtelecom.bg или се обадете на денонощния телефон: 0999 111.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1184