Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
04 Май 15, 09:27
Местата за участие в Балканската Кулинарна Купа почти са запълнени
Отбори от България, Румъния, Словакия, Сърбия, Македония и Черна гора вече са депозирали своето участие в трите категории на кулинарното състезание
Седмица след обявяването на първото издание на Балканска Кулинарна Купа «ИЗКУСТВОТО НА ХРАНАТА В ХОТЕЛА» местата за участие почти са запълнени. Своите документи са подали отбори и индивидуални състезатели от България, Румъния, Словакия, Сърбия и Македония. В някои от категориите страните имат по няколко представители.

Най-добрите готвачи ще премерят сили в три етапа. Отборното състезание включва приготвяне на 5 степенно меню за блок маса/all inclusive за 10 човека с бюджет 150 лв. и време за приготвяне и презентация 210 мин. Менюто трябва да включва: салата, супа, предястие, основно ястие и десерт. Индивидуалното представяне е за приготвяне на 3 степенно меню /allacarte с морска тематика на стойност 25 лв. Презентацията включва по 2 порции от всяка стъпка, а времето за приготвяне и презентация е 90 мин. Третият етап на състезанието е Карвинг категорията в три кръга - предварително изработени скулптури от плодове и зеленчуци на тема морско дъно (време за аранжиране – 120 мин.), работа на място на свободна тема (180 мин.) и отборно състезание на свободна тема (180 мин.).

Първото издание на Балканска Кулинарна Купа «ИЗКУСТВОТО НА ХРАНАТА В ХОТЕЛА» ще се проведе от 15 до 17 май в Majestic Beach Resort, Слънчев бряг. Събитието ще представи тенденциите в приготвяне и поднасяне на храната в хотелите и се осъществява благодарение на генералното партньорство на МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ.

Професионалното кухненско оборудване за провеждане на състезанието ще е осигурено от Томеко. Партньори, които обезпечават провеждането на Балканската кулинарна кума са и компаниите Дотел, Тирол и Фагор. Специални подаръци за всички участници и жури ще предоставят Котани и колагенова козметика Inventia.

Състезанието се осъществява с любезното партньорство на БХРА - Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, АБТТА - Асоциация на Българските Туроператори и Туристически Агенти и БАТА - Българска асоциация на туристическите агенции. Медийни партньори са телевизионните канали tv7 и news7, както и онлайн изданията Бакхус, Дневник, Капитал, Преса, Vagabond, Travel News, Fakti.bg, ThExperts, B2b media, Marketing360 и лидерът във външната реклама Метрореклама.

Повече информация следете на Facebook/ Balkan Culinary Competition

За Контакти:pr@culinary-competition.com

Източник: http://culinary-competition.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.4506