Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Енергетика

Вземи в gLOG
22 Юни 15, 09:44 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Международен енергиен форум 2015
24-26 юни 2015 г., Международен дом на учените „Ф. Ж. Кюри“, КК „Св. Св. Константин и Елена“- Варна
Международен енергиен форум 2015 ще бъде официално открит на 24 юни (сряда) от 09:00 часа в Международен дом на учените „Ф. Ж. Кюри“, КК „Св. Св. Константин и Елена“ - Варна. С официалното откриване ще бъде поставено началото на серия от пленарни доклади на доказани специалисти, които ще продължат до 26 юни.

Тазгодишното издание на форума съвпада с 50-годишнината на Научно-техническия съюз на енергетиците в България. 2015 е определена и за международна година на светлината, което е един допълнителен повод за празнуване и поставяне на дневен ред на актуални въпроси, свързани с ефективното потребление.

Доказани учени, специалисти и представители на енергийни предприятия и държавни институции ще дискутират развитието на енергетиката в България, основните проблеми на сектора и ще предложат стратегически решения.

На форума ще участват представители на държавната власт, Електроенергиен системен оператор, Национална електрическа компания, Комисия за енергийно и водно регулиране, Агенция за устойчиво енергийно развитие и Мини Марица-изток ЕАД.

Основни теми, които ще бъдат обсъждани на форума, са:
• Топло и ядрена енергетика. Топло и газоснабдяване
• Електроенергетика
• Осветление 2015. Международна година на светлината и светлинните технологии
• Възможности за използване на ВЕИ
• Рационално използване на енергията

Международен енергиен форум 2015 се организира от НТСЕБ съвместно с Министерство на енергетиката, Национална електрическа компания, Федерация на научно-техническите съюзи, Технически университет - София, Технически университет - Варна, Технически университет - Русе, Комисия за енергийно и водно регулиране, Агенция за устойчиво енергийно развитие, Браншова камара за светодиодни технологии и осветление и Български национален комитет по осветление. Форумът се провежда под патронажа Теменужка Петкова, министър на енергетиката.



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7315