Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
03 Юли 15, 15:43 / Автор: CKBB
ASUS представи Impresario SBW-S1 Pro
Първото в света външно Blu-ray дисково устройство e с вградена 7.1-канална звукова карта и 600-ohm усилвател за слушалки
ASUS представи Impresario SBW-S1 Pro, първото в света външно Blu-ray™ дисково устройство с вградена звукова карта със 7.1-канален аудио изход, който функционира и като 600-ohm усилвател за слушалки. Носителят на наградата за иновации на CES - Impresario SBW-S1 Pro е функционално решение за забавление на PC, което осигурява невероятно потапяне в 7.1-каналния виртуален звук, Blu-ray и Blu-ray 3D™ възпроизвеждане на филми и DVD възпроизвеждане с Full HD мащабиране и 3D конверсия.
Impresario SBW-S1 Pro е също така сигурно решение за създаване на резервни копия на PC с оптично записващо устройство за Blu-ray дискове с 6 пъти по-висока скорост и функция за сигурност с 256-bit криптиране на диска, за да запази поверителната информация скрита. Impresario SBW-S1 Pro се поддържа едновременно от PC и Mac компютри.

Впечатляващо 7.1-канално аудио

ASUS Impresario SBW-S1 Pro функционира като външна звукова карта със 7.1-канален аудио изход, осигуряващ впечатляващ съраунд към компютъра. Свързва се лесно към PC чрез USB и допълнително свързване на говорителите с 7.1-каналния изход . За тези, които нямат говорители със звуков съраунд, Impresario SBW-S1 Pro съдържа специален цифров сигнален процесор (digital signal processor - DSP), който преобразува звука в истински виртуален съраунд и на стерео говорители или слушалки.
Impresario SBW-S1 Pro разполага и с вграден 600-ohm усилвател за слушалки, който работи с всякакъв вид слушалки. Устройството разкрива невероятни детайли в музикални и филмови файлове, достигайки до най-високите и най-ниските звукови честоти и доставяйки 16 пъти по-чист звук от стандартните аудио решения, за по-богат динамичен звук, който далеч надминава вграденото аудио на компютъра.

Blu-ray видео като на кино
ASUS Impresario SBW-S1 Pro осигурява изживяване като в киносалон на компютъра, със своето вградено оптично дисково устройство, което чете еднакво добре както Blu-ray, Blu-ray 3D и DVD, така и мултимедийни файлове, записани на Blu-ray и DVD дискове. Impresario SBW-S1 Pro позволява на потребителите да се насладят на Blu-ray и Blu-ray 3D филми с пленителни Full HD детайли и дори конвертира стандартно DVD видео от 2D до Full HD 3D за максимално изживяване при гледане на филми.
В Impresario SBW-S1 Pro има специално конструирани амортисьори в ъглите на оптичното устройство. Те редуцират вибрациите, намаляват шума до 8dB и премахват разсейващите механични шумове, за да не пречат на потребителите да се наслаждават на филм. Дори когато дискът се върти на максимална скорост, нивото на шум е едва 36.3dBA — приблизително същото като в библиотека. Impresario SBW-S1 Pro намалява шума дори повече, при пускане на Blu-ray филм, DVD и музикално CD, забавяйки скоростта на диска до минималната, за по-тиха среда за забавление.

Резервни копия с 256-bit защита
В допълнение към възможностите за забавление, които предлага ASUS Impresario SBW-S1 Pro, той записва резервни копия на важната информация на Blu-ray 6 пъти по-бързо и лесно. Благодарение на поддържаният BDXL формат Impresario SBW-S1 Pro предлага на потребителите си изключително голямо пространство за съхранение на информация на един Blu-ray диск – до 100GB на BD-R TL диск и 128GB на BD-R QL диск.
За да запази личната информация поверителна, Impresario SBW-S1 Pro поддържа най-високи стандарти за защита, включително парола за достъп, 256-bit криптиране на диска и кодирани имена на файловете.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1039