Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
06 Юли 15, 12:55 / Автор: CKBB
ASUS представи видео картата Strix GTX 980 Ti
Изключително бързата „бронирана“ видео карта осигурява до 30% по-добро охлаждане и е три пъти по-тиха при игра в сравнение с базовите карти

· Охладена и тиха игра: Direct CU III с патентован троен вентилатор със заострена перка за 30% по-добро охлаждане, 3 пъти по-тиха работа и 0dB безшумен режим

· Премиум качество и надеждност: Първата в бранша Auto-Extreme технология с компоненти Super Alloy Power II

· Лесна за настройка и интуитивна: GPU Tweak II с XSplit Gamecaster за лесно настройване и стрийминг

ASUS представи Strix GTX 980 Ti видео карта с подобрено представяне при гейминг, перфектна производителност и подсилена конструкция за екстремна надеждност и дълъг живот.

Захранвана от последно поколение GeForce® GTX™ 980 Ti графични процесори (GPUs), Strix GTX 980 Ti се характеризира с подсилени честоти на процесора до 1291MHz в гейминг режим и 1317MHz в OC режим, доставяйки до 24% по-добро гейминг изживяване от базовите карти на играта Тhe Witcher® 3. Картата идва с изключителната технология на ASUS, включително DirectCU III с патентован троен вентилатор със заострена перка и 0dB безшумен режим за 30% по-добро охлаждане и три пъти по-тиха работа.

Strix GTX 980 Ti притежава и технологията ASUS Auto-Extreme със Super Alloy Power II компоненти за премиум качество и надеждност, плюс GPU Tweak II с XSplit Gamecaster за интуитивно представяне, бърза смяна на графиката и незабавен стрийминг при игра.

Охладена и тиха игра: DirectCU III с троен вентилатор със заострена и безшумна перка

Strix GTX 980 Ti е снабден с ексклузивната охлаждаща система на ASUS - DirectCU III, която е съставена от две 10мм охладителни тръби директно свързани с графичния процесор, надвишаващи показателите на базовите конструкции за гейминг представяне с до 30% по-добро охлаждане. Налични са три вентилатора, с патентованите заострени перки, които осигуряват максимален въздухопоток и статично налягане върху радиатора, давайки 105% подобрени резултати от вентилаторите без остриета на перките. Ексклузивната конструкция на тройния вентилатор със заострена перка, оперира на звукови нива три пъти под тези на базовите карти, правейки DirectCU III най-студената и най-тиха графична карта с охлаждане, съществуваща към момента. Strix GTX 980 Ti е с технология на вентилатора, която работи на 0dB. Тя спира ротацията на вентилатора напълно през леките гейминг сесии, елиминирайки шума за спокойна игра.

Промоционално качество и надеждност: Технология Auto-Extreme с компоненти Super Alloy Power II

Картата Strix GTX 980 Ti е и с ексклузивната за ASUS технология Auto-Extreme, първата в сектора със 100%-автоматизиран производствен процес, който елиминира шанса от човешка грешка на продуктовата линия. Технологията прави картата ултра надеждна във всяка ситуация - от ежедневната употреба до натоварен гейминг и оувърклокинг. Auto-Extreme елиминира въздушното течение, минимизира проникването на прах и окислението. Технологията поддържа гърба на печатната платка напълно гладък, подобрявайки комфорта на потребителите и повишавайки възможността за оувърклокинг с освобождаване на пространство за добавяне на кондензатори POSCAP. Новият производствен процес, е благосклонен и към околната среда. При него са елиминирани разяждащите химикали и е намалена консумацията на енергия с 50%.

Strix GTX 980 Ti се характеризира с компонентите Super Alloy Power II, които повишават ефективността, намаляват загубата на енергия, намаляват бръмченето при натоварване и намаляват термалната динамика за ненадминато качество и надеждност. Strix GTX 980 Ti притежава и специалната 12+2-фазова захранваща система в сравнение с базовите карти с 8+2-фазови захранващи системи.

В допълнение Strix GTX 980 Ti е създадена да бъде изключително издръжлива. Видеокартата идва с GPU-fortifier и подсилена задна пластина, която осигурява изключителна защита на графичния процесор и също предотвратява претоварването на PCB.

Качествена и интуитивна: GPU Tweak II с XSplit Gamecaster

Редизайниран с интуитивен потребителски интерфейс GPU Tweak II прави гейминга и оувърклокинга лесен и по-забележим от всякога, като поддържа и опции за напреднали и опитни оувърклокъри. С един клик новата функция Gaming Booster оптимизира представянето на системата като съкращава процесите, пренасочва и активира автоматично всички налични ресурси. Включеният едногодишен премиум лиценз за XSplit Gamecaster е на стойност от 99 долара и позволява на геймърите да стриймват или записват лесно играта си без да излизат от нея.

Последното, но не и по важност нещо, с което може да се похвали графичната карта Strix GTX 980 Ti е Strix LED осветление, което придава стил на всяка система с пулсиращия си светлинен ефект.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.2916