Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
17 Юли 15, 16:24 / Автор: CKBB
ASUS представи Strix R9 Fury
Изключително бърза, „бронирана“ видеокарта, която охлажда до 30% повече и е до 3 пъти по-тиха при гейминг от базовите карти
По-хладна и безшумна игра: Direct CU III с патентован троен вентилатор със заострена перка за 30% по-добро охлаждане, 3 пъти по-тиха и 0dB безшумен режим
Премиум качество и надеждност: Първата в бранша Auto-Extreme технология с компоненти Super Alloy Power II
Интуитивна и лесна за настройка: GPU Tweak II с XSplit Gamecaster за лесно настройване и стрийминг

ASUS представи Strix R9 Fury, страхотна нова видеокарта с подобрено гейминг представяне, усъвършенствана производителност и заздравена конструкция за висока надеждност и дълъг живот.

Захранвана от последно поколение Radeon R9 Fury графични процесори (GPUs), картата Strix R9 Fury притежава ексклузивната технология на ASUS - DirectCU III с патентован троен вентилатор със заострена перка и 0dB безшумен режим за по-голям въздухопоток, който спомага за 30% по-добро охлаждане и три пъти по-тиха работа.

Strix R9 Fury също е и с технологията на ASUS Auto-Extreme с компоненти Super Alloy Power II за премиум качество и надеждност, плюс GPU Tweak II с XSplit Gamecaster за интуитивно представяне, бърза смяна на графиката и незабавен стрийминг при игра.

Охладена и безшумна игра: DirectCU III с троен вентилатор със заострена и безшумна перка

Strix R9 Fury е снабден с ексклузивната охлаждаща технология на ASUS - DirectCU III, която е съставена от две 10мм охладителни тръби, директно свързани с графичния процесор. Технологията спомага за повишаване на показателите за охлаждане с до 30% в сравнение с базовите гейминг конструкции. Налични са три вентилатора, с патентованите заострени перки, които осигуряват максимален въздухопоток и статично налягане върху радиатора, давайки 105% подобрени резултати от вентилаторите без заостряне на перките. Ексклузивната конструкция на тройния вентилатор със заострена перка работи на звукови нива, три пъти под тези на базовите карти, правейки DirectCU III най-добре охладената и най-тиха графична карта, съществуваща към момента. Strix R9 Fury е с технология на вентилатора, която работи на 0dB. Тя спира ротацията на вентилатора напълно през леките гейминг сесии, елиминирайки шума за спокойна игра.

Промоционално качество и надеждност: Технология Auto-Extreme с компоненти Super Alloy Power II

Графичната карта R9 Fury е и с ексклузивната за ASUS технология Auto-Extreme, първата в сектора със 100%-автоматизиран производствен процес, който елиминира шанса от човешка грешка на продуктовата линия. Технологията прави картата ултра надеждна във всяка ситуация - от ежедневната употреба до натоварен гейминг и оувърклокинг. Auto-Extreme елиминира въздушното течение, минимизира проникването на прах и окислението. Технологията поддържа гърба на печатната платка напълно гладък, подобрявайки комфорта на потребителите и повишавайки възможността за оувърклокинг. Този производствен процес е благосклонен към околната среда. При него са елиминирани разяждащите химикали и е намалена консумацията на енергия с 50%.

Strix R9 Fury притежава и компонентите Super Alloy Power II, които повишават ефективността, намаляват загубата на енергия, намаляват бръмченето при натоварване и намаляват термалната динамика за ненадминато качество и надеждност. Strix R9 Fury е и с специалната 12-фазова захранваща система в сравнение с базовите карти с 8-фазови захранващи системи.

В допълнение, Strix R9 Fury е създадена да бъде изключително издръжлива. Видеокартата идва с GPU-fortifier и подсилена задна пластина, която осигурява изключителна защита на графичния процесор и също предотвратява претоварването на PCB.

Strix R9 Fury също има и High Bandwidth Memory (HBM), нов вид RAM, която притежава ултра широки комуникационни връзки и нисък разход на енергия, за да покаже висока производителност и висока енергийна ефективност.

Качествена и интуитивна: GPU Tweak II with XSplit Gamecaster

Редизайниран с интуитивен потребителски интерфейс GPU Tweak II прави гейминга и  оувърклокинга лесен и по-забележим от всякога, като поддържа и опции за напреднали и опитни оувърклокъри. С един клик новата функция Gaming Booster оптимизира представянето на системата като съкращава процесите, пренасочва и активира автоматично всички налични ресурси. Включеният едногодишен премиум лиценз за XSplit Gamecaster  е на стойност от 99 долара и позволява на геймърите да стриймват или записват лесно играта си, без да излизат от нея. 

Последното, но не и по важност нещо, с което може да се похвали графичната карта Strix R9 Fury е Strix LED осветление, което придава стил на всяка система с пулсиращия си светлинен ефект.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.7523