Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
10 Август 15, 15:39 / Автор: CKBB
ASUS представи RP-AC56
Мощен и компактен Wireless-AC1200 усилвател на сигнала, който осигурява бърз Wi-Fi обхват навсякъде, с лесни настройки и умни характеристики за повишена стабилност
Компактен и стилен паралелен двулентов Wireless-AC1200 усилвател на сигнала с външни антени близнаци за бърз и широк обхват
Лесна WPS настройка, удобен въртящ се мрежов щепсел, LED индикатор за силен сигнал и аудио жак за стрийминг на мултипротоколно аудио от мобилни устройства
С до 1167Mbit/s обща комбинирана скорост, ASUS ExpressWay
повишава производителността на мултиустройството
 

ASUS анонсира RP-AC56, 802.11ac (AC1200) безжичен усилвател на сигнала, който осигурява по-лесно, бързо и надеждно Wi-Fi покритие за потребителите с няколко високоскоростни безжични устройства, във всяка част на дома. С паралелна двулентова бързина достигаща до 1167Mbit/s, RP-AC56 предлага максимална съвместимост със съществуващите рутери и устройства и има двойни външни антени за широк обхват.

RP-AC56 е изключително лесен за настройка и ползване, с умни характеристики като one-touch WPS настройка, плюс ExpressWay за подобряване на производителността и стабилността. Също така включва умен LED индикатор за силата на сигнала, което прави лесно за намиране на най-доброто място за инсталиране на RP-AC56, и удобен въртящ се щепсел - което му помага да се  се впише във всяка ориентация на контакта.

В допълнение, RP-AC56 поддържа безплатното мобилно приложение AiPlayer и разполага с 3.5 мм стерео аудио жак, правейки го идеално за стрийминг на различни музикални формати от мобилни устройства към външни колони или Hi-Fi система.

Излъчва супер-бързо W-Fi навсякъде, незабавно!

Усилвателят на сигнала работи като се свърже безжично към съществуващ рутер. Той достига до зони със слабо покритие, което често е проблем в големи или многоетажни домове. Мощният RP-AC56 е двулентово 802.11ac устройство, поддържащо едновременно и 2.4GHz (300Mbit/s) и 5GHz (867Mbit/s) за максимална комбинирана скорост, достигаща до 1167Mbit/s. Двете външни антени  дават на RP-AC56 много по-широк обхват в сравнение с вътрешната антена в някои конкурентни модели.

Въпреки че RP-AC56 е проектиран, за да бъде перфектният помощник за усилване на обхвата на най-новите 802.11ac рутери, той също може да бъде използван с рутери, поддържащи всеки по-стар Wi-Fi стандарт.

Лесна настройка и инсталация

Настройването и инсталирането на RP-AC56 няма как да бъде по-лесно: просто натиснете WPS бутона на RP-AC56 и на рутера, и това е всичко! Не се нуждаете от CD и цялата операция може да бъде завършена без компютър.

За най-добри резултати, RP-AC56 трябва да бъде разположен, там където има достатъчно силен сигнал от рутера. Ние направихме перфектната инсталация съвсем проста, давайки на RP-AC56 умен LED индикатор за силата на сигнала, който показва когато рутера е в обсег.

И това не е всичко: за да гарантираме, че външните антени  на RP-AC56 могат да бъдат винаги запазени във вертикална позиция за максимална сила на сигнала, щепсела може да бъде завъртян във всякаква позиция, за да съвпадне с ориентацията на контакта.

Умни функции за най-добра производителност

Умните функции са вградени в RP-AC56, за да гарантират че потребителите получават най-добрата производителност и стабилност от тяхната Wi-Fi мрежа.

ExpressWay е специална, повишаваща производителността характеристика, която работи когато RP-AC56 е свързан към паралелен двулентов рутер и използван с устройства, поддържащи 5GHz операция. RP-AC56 отделя една безжична лента за връзка с рутера, и друга лента за връзка с устройства, с активирана ExpressWay. Това дава 100% подобряване на представянето в сравнение със стандартния режим, при който RP-AC56 използва и двете ленти за връзка с устройствата и рутера.

Стрийминг на висококачествено аудио с AiPlayer

ASUS RP-AC56 не само подобрява Wi-Fi покритието и скоростта, но също може да бъде използван като безжичен стрийминг медия плейър. Безплатното приложение AiPlayer е достъпно за Apple® , iOS® и Android смартфони и поддържа стрийминг на различни аудио формати към RP-AC56. Потребителите могат да свързват слушалки, говорители или Hi-Fi система към 3.5 мм стерео аудио жак на RP-AC56, за да се насладят на висококачествена музика при стрийминг в дома си.


 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5754