Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
05 Август 15, 16:28 / Автор: CKBB
ASUS представи RECO Classic камера за автомобил
Вътрешен дигитален видеорекордер за автомобил, който записва Full HD с 1080p, технология HDR, и вграден драйвер за спешна помощ

ASUS представи RECO Classic камера за автомобил. Този вътрешен дигитален рекордер за автомобил, записва видео с високо качество и Full HD до 1080p. Прави ясни изображения през деня и през нощта при всякакви атмосферни условия. Има лесно захващащ се корпус и вградени драйвери за спешна помощ като системи за предупреждение при напускане на лентата за движение и сблъсък.

Full HD до 1080p HDR видео с функция за спешно записване

Камерата за автомобил на ASUS - RECO Classic е с технология за заснемане с високо динамичен обхват (high-dynamic-range imaging - HDR) за ясен запис при ярка светлина или слабо осветена среда. Камерата RECO Classic използва чипсет на Ambarella с Omnivision CMOS сензор, поддържа Full HD с 1080p запис и 30 кадъра в секунда (FPS). Тя е с апертура с f/2.0, 140° широкоъгълна леща, която обхваща пътя пред превозното средство и странично от него. Потребителите лесно могат да разпознаят регистрационни номера и пътни знаци, заради високата резолюция и картината без изкривяване.

Камерата RECO Classic  презаписва върху най-ранните съществуващи записи на SD картата, когато паметта бъде изчерпана. При настъпил конфликт и правонарушение, вграденият G сензор с три оси включва функцията за спешно записване, запазвайки видео с продължителност 1 минута (30 секунди преди/след удара) и заключва в отделен файл. Също така има и спешен бутон за запис, който се управлява ръчно, което позволява на шофьора да съхранява видео при потенциален инцидент. Потребителите могат да съхраняват до 10 спешни записа, без да се притесняват, че ще ги унищожат с друг запис.

Вграден драйвер за спешна помощ

Автомобилната камера на ASUS - RECO Classic притежава система за предупреждение при напускане на маркировката (Lane Departure Warning System LDWS), която при скорост по-висока от 60 км в час, сигнализира и показва предупреждения на монитора, когато автомобилът напуска пределите на пътната маркировка, докато системата за предупреждение за челен удар (Forward Collision Warning System – FCWS), известява шофьора, когато скъси дистанцията с предния водач на разстояние от 5 до 7 м.

Компактни размери и лесна за закрепване

Камерата за автомобил ASUS RECO Classic е с общ размер 95 x 65 x 34 мм и е лесна за поставяне. Камерата се прикрепя лесно върху конзола, закрепена на предния прозорец, а 4-метровия кабел за зареждане с адаптер за запалка, се поставя в скоби, който елегантно прилепват към ръбовете на предното стъкло.

RECO Classic не пречи на функционирането на другите системи в автомобила, има редица световни сертификати за стандарт включително CCC, CE, и сертификат на Тайванското бюро - Метрология и Инспекция.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.141