Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
19 Август 15, 13:43 / Автор: CKBB
ASUS анонсира Z170 Pro Gaming
Отличителната дънна платка Z170, базирана на ATX (Advanced Technology eXtended), идва в пакет с ексклузивни подобряващи играта функционалности и вълнуващи овърклок технологии за повишаване на производителността
Създадена за вълнуващи игри: SupremeFX аудио, Sonic Radar II, Intel Gigabit Ethernet, LANGuard, GameFirst и RAMCache подобряват изживяването от всяка игра и приложение
Създадена за отлично представяне: 5-Way Optimization, технологията от второ поколение T-Topology и Pro Clock предлагат нови овърклок възможности
Създадена за надеждна защита:
Gamer’s Guardian компоненти за самозащита, умни DIY (Do it Yourself) функции за по-лесно надграждане и ESD Guards за дълъг живот

ASUS представи Z170 Pro Gaming – геймърска дънна платка, базирана на ATX, в пакет с редица ексклузивни функционалности, оптимизирани за най-доброто гейминг изживяване. Дънната платка включва и множество овърклок технологии, повишаващи производителността. Това е първият продукт от новата серия на ASUS Pro Gaming.

Серията дънни платки Pro Gaming е разработена за днешните модерни клиенти с високи стандарти, които търсят достъпни цени и най-добрите технологии. Всяка Pro Gaming дънна платка включва множество ексклузивни за ASUS иновации, които разгръщат пълния потенциал на гейминг представянето.

Z170 Pro Gaming осигурява безупречно гейминг аудио с SupremeFX и Sonic Radar II, изключителна гейминг мрежова връзка и скорост с технологиите Intel Gigabit Ethernet, LANGuard, GameFirst и RAMCache. Новата дънна платка дори защитава себе си и геймъра, благодарение на компонентите Gamer’s Guardian и множеството умни DIY функции.

Базирана на новия Intel® Z170 чипсет, Z170 Pro Gaming включва ексклузивни за ASUS повишаващи производителността функции, като автотунинг технологията 5-Way Optimization за мигновено повишаване на скоростта, технологията от второ поколение T-Topology за следващо ниво овърклок на DDR4 паметта и технологията Pro Clock за турбо зареждане на base-clock (BCLK) честотите.

Създадена за вълнуващи игри: SupremeFX, Sonic Radar II, Intel Ethernet, LANGuard, GameFirst и RAMCache

Z170 Pro Gaming е оборудвана с аудио технологията SupremeFX със забележителен коефициент на сигнал-шум (SNR) от 115dB за качество на звука почти без загуби и премиум аудио кондензатори Nichicon® за по-топли и естествени звуци.

SupremeFX е проектирана с ефективна екранизация за предпазване от електромагнитни смущения, запазвайки интегритета на аудио сигнала за най-добро качество. Разполага и с 300-омов усилвател за работа с най-добрите налични слушалки за изключително, потапящо в играта аудио и отличен звук при слушане на музика. Осветената в червено екранизация дори дава възможност за персонализиране от потребителите, които могат да създадат грабващи окото светлинни ефекти.

За помощ на бойното поле по време на игра технологията Sonic Radar II показва позицията на противниците и съотборниците под формата на радар на екрана, управляван чрез опростен контролен панел и персонализиран игрови списък. Това позволява на играча да вижда посоката и източника на ключови в играта звуци и да упражнява умения за точното определяне местоположението на врага. Дънната платка включва и технологията Audio Enhancement за определяне посоката на всеки изстрел чрез звука, който възпроизвежда.

Z170 Pro Gaming има най-новият Intel Gigabit Ethernet (I219-V), създаден за намаляване натоварването на процесора и осигуряване на изключително висока TCP и UDP пропускателна способност, освобождавайки повече изчислителна мощ за гейминг. Дънната платка разполага и с ексклузивната за ASUS защита LANGuard с технология за свързване на сигнала и първокласни кондензатори за осигуряване на надеждна връзка и по-добра пропускателна способност. LANGuard включва също и компоненти за защита от статично електричество и токови удари (ESD Guards) при 1,9 пъти по-добър толеранс към статично електричество и 2,5 пъти по-добра защита (до 15KV) против токови удари.

Предотвратяващата забавянето технология GameFirst приоритизира пакетите с информация за играта и разпределя повече трафик към игрите и любимите приложения, елиминирайки забавянето при онлайн игра, накъсването при стрийминг и забавянето при споделяне на файлове. GameFirst предлага множество настройки, като Optimization, Game, Media Streaming и File Sharing — така достигането на пълна скорост е само на клик разстояние.

Уникално интелигентната технология RAMCache на Z170 Pro Gaming ефективно кешира цялото устройство за съхранение, така че любимите игри и приложения зареждат с главоломна скорост, започвайки да работят в момента, в който са активирани. RAMCache подобрява светкавично времето за зареждане на играта от милисекунди в микросекунди и минимализира риска от загуба на информация.

Създадена за отлично представяне: 5-Way Optimization, второ поколение T-Topology и Pro Clock технология

Технологията 5-Way Optimization на Z170 Pro Gaming осигурява мигновено, добре контролирано повишаване на производителността. Този ексклузивен инструмент динамично оптимизира ASUS TPU (TurboV Processing Unit), EPU (Energy Processing Unit) и модула за регулиране на напрежението (VRM) Digi+. Инструментът прилага също технологиите Fan Xpert 3 и Turbo App за прецизно повишаване на производителността и ефективност. Всичко това само с един единствен клик. Производителността е по-гладка, потреблението на енергия се намалява, мощността е ултра стабилна, системата е по-охладена и вентилаторите са по-тихи.

Новата дънна платка идва и с технологията от второ поколение ASUS T-Topology, позволяваща на потребителите да достигнат овърклок на DDR4 паметта до нови висоти: постижима е честота до 3466MHz чрез използване на всички слотове за памет. Включваща персонализиран trace layout за намаляване преплитането и сливането на шума, T-Topology осигурява навременен трансфер на сигнала за подобряване стабилността и съвместимостта на паметта.  

Z170 Pro Gaming включва технологията Pro Clock със специален (BCLK) генератор, проектиран за 6-то поколение Intel процесор, който позволява base-clock овърклок на честотите до 400MHz.Това потребителско решение работи в тандем с ASUS TPU, за да повиши напрежението и контрола на base-clock овърклок. Времето за зареждане може да бъде редуцирано, трептенето е намалено и стабилността е увеличена при натоварен овърклок — осигурявайки нов вълнуващ начин за повишаване на производителността до краен предел.

Създадена за надеждна защита: компоненти Gamer’s Guardian и умни DIY функции

Z170 Pro Gaming има инструмент за самозащита, наречен Gamer’s Guardian. Той включва модул за регулиране на напрежението (VRM) Digi+ за ултра гладка и чиста мощност, достигаща до процесора, предпазители за защита на DRAM паметта от токови удари и късо съединение и висококачествени дросели.

Дънната платка е със здрави кондензатори, проектирани да издържат на екстремни температурни колебания между -55°C и 105°C — 110% по-добре от индустриалните стандарти —  и устойчив на корозия input/output (I/O) панел от неръждаема стомана, който издържа три пъти по-дълго от обикновените панели.

Умните DIY функции включват инсталационен инструмент за ПИН защита на процесора, Q-Slot инсталация на графичната карта с един клик и Q-DIMM слотове за памет с клипс от едната страна за супер опростена и защитена работа на модулите за памет. Панелът Q-Shield предпазва от убождания и одрасквания при монтиране. В същото време Q-LED лампите индикират за проблеми с процесора, паметта, графичната карта или устройството за бърза диагностика.

ASUS ESD Guards активно защитава срещу внезапно отделяне на статично електричество (ESD), предпазвайки USB портовете, аудио и LAN порт защита, която е до два пъти по-устойчива в сравнение с индустриалните стандарти.



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.451