Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
19 Август 15, 17:03 / Автор: CKBB
ASUS представи серията дънни платки Z170 Signature
Дънни платки с 5-Way Optimization, технологията ASUS Pro Clock, Crystal Sound 3, и най-новите функции за свързаност за ежедневна продуктивност, забавление и игри

ASUS представи серията дънни платки Z170 Signature с пълнофункционален дизайн, който позволява гъвкаво и широкообхватно надграждане на компютъра за ежедневна продуктивност, забавление и игри.

Z170 има най-добрата в своя клас овърклок конструкция, включваща специалния овърклок микропроцесор TurboV Processing Unit (TPU) и технологията ASUS Pro Clock, за да осигури на потребителите неограничени овърклок възможности. Ексклузивната за ASUS 5-Way Optimization технология динамично оптимизира множество системни параметри за изключителна производителност само с един клик. В същото време технологията от второ поколение ASUS T-Topology позволява овърклок на DDR4 паметта с честота до 3733MHz. Определени дънни платки от серията разполагат с увеличена DDR3/3L поддръжка за  допълнителна гъвкавост и съвместимост.

Crystal Sound 3, Intel® Ethernet с LANGuard, и Turbo LAN гарантират незабравимо гейминг изживяване, а Type-A и Type-C USB 3.1 порт и M.2 поддръжката осигуряват скоростно прехвърляне на данни. Дънната платка Z170-Deluxe разполага с шест USB 3.1 порта, 3x3 802.11ac Wi-Fi, както и Hyper M.2 x4 мини карта и U.2 Hyper Kit, за да предложи най-пълното Z170 преживяване. 

Изключителни овърклок технологии

Технологията ASUS Pro Clock има специален base-clock (BCLK) генератор, проектиран за 6-то поколение Intel® процесори за овърклок base clock с честота до 400MHz и повече. Той работи в тандем с ASUS TurboV Processing Unit (TPU) за повишаване на напрежението и base-clock овърклок контрол, и увеличава производителността на 5.2GHz или повече.

5-Way Optimization, друга ексклузивна технология за ASUS, динамично оптимизира основните аспекти на системата при употреба в реално време, като гарантира отлична производителност, ежедневно спестяване на енергия, ултра стабилна дигитална мощност, охлаждащи и тихи вентилатори и мрежови и аудио настройки, пригодени за предпочитаните приложенияперфектно за игри, забавление и работа. Тази най-нова версия сега включва специална водна помпа с колектор, така че потребителите могат да настроят скоростта на помпата в UEFI или Windows.

Технологията от второ поколение ASUS T-Topology позволява овърклок на DDR4 паметта с до 3733MHz. Персонализираният trace layout намалява преплитането и сливането на шума, за да гарантира навременен трансфер на сигнала за подобряване стабилността и съвместимостта на паметта.

Кристално аудио по време на игра и ниска мрежова латентност с LANGuard защита

Crystal Sound 3 осигурява аудио екранизация и защита от електромагнитни смущения чрез разделяне на веригите на левите и десните аудио канали. Обновената схема и новият регулатор на захранването спомагат за редуцирането на входящия шум. В същото време аудио усилвателят и направеният в Япония аудио кондензатор дават на геймърите потапящ в играта звук.

Intel Ethernet с LANGuard защита и Turbo LAN осигуряват ниска мрежова латентност със защита на хардуерно ниво за надеждна онлайн връзка и по-добра пропускателна способност. Също така потребителите могат да персонализират своя пакет приоритетно за гладки онлайн игрални сесии.

256-цветовото LED осветление на дънната платка позволява на потребителите да персонализират своето устройство, осветлението може да бъде настроено, така че да индикира текущата температура на процесора или да пулсира в ритъма на музиката, която звучи.  

Неограничена свързаност

Наличните USB 3.1 Gen 2 Type-A и Type-C порта осигуряват за потребителите скорост на трансфера на данни до 10Gbit/s, а ексклузивната за ASUS технология USB 3.1 допълнително допринася за увеличаването на скоростта.

Благодарение на M.2 x4 PCI Express 3.0 осигурява трансфер със скорост до 32Gbit/s идеално за операционната система или приложимите устройства. ASUS Z170 Signature поддържа дори NVMe M.2 и PCIe SSDs.

Дънната платка Z170-Deluxe е оборудвана с 3x3 802.11ac Wi-Fi, заедно с Hyper Kit U.2 поддръжка, 2.5-инчово NVMe хранилище и Hyper M.2 x4 Mini за допълнителен M.2 интерфейс. Потребителите допълнително могат да увеличат обхвата на поддържания PCIe RAID, като добавят RAID 0 array, използвайки 2 PCIe устройства, за да се радват на светкавично бърза скорост.

3.1349