Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
26 Август 15, 15:40 / Автор: CKBB
ASUS представи Strix GTX 950
Нова видеокарта с ексклузивна технология DirectCU II за 20% по- добро охлаждане и гейминг на 0dB
• Охладена и тиха игра: DirectCU II с патентован вентилатор със заострени перки за 20% по-добро охлаждане, 3 пъти по-тиха работа и 0dB безшумен режим
• Премиум качество и надеждност: Първата в бранша Auto-Extreme технология с компоненти Super Alloy Power II
• Лесна за настройка и интуитивна: GPU Tweak II with XSplit Gamecaster за лесно настройване и стрийминг

ASUS представи Strix GTX 950, страхотна нова видеокарта с подобрено гейминг представяне, ASUS Auto-Extreme технология с Super Alloy Power II компоненти за екстремна надеждност и дълъг живот.
Захранвана от последно поколение GeForce® GTX™ 950 графични процесори (GPU), Strix GTX 950 се характеризира с подсилени честоти на процесора до 1329 MHz в игрови режим и до 1355 MHz в OC режим, предоставяйки с до 11.5% по-бързо гейминг представяне от базовите карти на играта The Witcher® 3. Картата идва с изключителната технология на ASUS, включително DirectCU II с патентован вентилатор със заострени перка и 0dB безшумен режим за 20% по-добро охлаждане и три пъти по-тиха работа.
Strix GTX 950 притежава GPU Tweak II, интуитивен и още по-мощен инструмент за овърклок, създаден за да позволи на потребителите да усетят максимално „поведението“ на видеокартата. Към нея е включен и безплатен премиум лиценз XSplit Gamecaster за 14 дни, за да могат геймърите лесно да записват и стриймват играта си с удобно наслагване по време на игра. В допълнение, Strix GTX 950 има и безплатен 15-дневен премиум акаунт за World of Warships придружен от ексклузивна покана с код за кораба Diana Cruiser.

Охладена и тиха игра: DirectCU II с вентилатор със заострени и безшумни перки
Strix GTX 950 е снабден с ексклузивната система на ASUS DirectCU II, която е съставена от охладждащи тръби, директно свързани с графичния процесор, надвишаващи показателите на базовите конструкции за гейминг представяне с до 20% по-добро охлаждане. Патентованите заострени перки на вентилаторите, доставят максимален въздухопоток и статично налягане върху радиатора за ефективно охлаждане. Strix GTX 950 също има технология на вентилатора за работа на 0dB, спира ротацията на вентилатора напълно през леките гейминг сесии, елиминирайки шума за спокойна игра, докато работи три пъти по-тихо от референтните гейминг карти.

Премиум качество и надеждност: Технология Auto-Extreme с компоненти Super Alloy Power II
Картата Strix GTX 950 е и с ексклузивната за ASUS технология Auto-Extreme, първата в сектора със 100%-автоматизиран производствен процес, който елиминира шанса от човешка грешка на продуктовата линия. Технологията прави картата ултра надеждна във всяка ситуация - от ежедневната употреба до натоварен гейминг и оувърклокинг. Auto-Extreme елиминира въздушното течение, минимизира проникването на прах и окисляването. Технологията поддържа гърба на печатната платка напълно гладък, подобрявайки комфорта на потребителите. Новият производствен процес, е благосклонен и към околната среда. При него са елиминирани разяждащите химикали и е намалена консумацията на енергия с 50%.
Strix GTX 950 се характеризира с компонентите Super Alloy Power II които повишават ефективността, намаляват загубата на енергия, намаляват бръмченето при натоварване и намаляват термалната динамика за ненадминато качество и надеждност.

Качествена и интуитивна: GPU Tweak II с XSplit Gamecaster

Реконструиран с интуитивен потребителски интерфейс GPU Tweak II прави гейминга и оувърклокинга лесен и по-забележим от всякога, като поддържа и опции за напреднали и опитни оувърклокъри. С един клик новата функция Gaming Booster оптимизира представянето на системата като съкращава процесите, пренасочва и активира автоматично всички налични ресурси. Включеният 14-дневен премиум лиценз за XSplit Gamecaster позволява на геймърите лесно да записват или стриймват чрез удобно наслагване по време на игра.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1245