Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Туризъм

Вземи в gLOG
28 Август 15, 10:55 / Автор: Cruise.bg
Круизи от и към България? Не и по този начин!
Първият за Лято 2015 г. круизен кораб с над 2000 пасажера на борда акостира в Бургас сред насипни товари, ръждясали кранове и строителен пейзаж
Имаше навремето виц за хората в Димитровград, че вечер, когато си простирали дрехите по терасите, на сутринта намирали окачени панелни блокове...Недалеч от тази реалност се оказахме и днес, четвърт век по-късно, но с примесен морски елемент в пейзажа. Днес пасажерите от първият за Лято 2015 круизен кораб Emerald Princess бяха „забравили“ да облекат белите си дрехи, за да се разходят из Бургас и близките курорти. Вероятно поради страх, че и при най-лек ветрец, биха станали жертва на огромния насипен куп песъчлив товар, покрай който бяха длъжни да минат и на излизане и на връщане към кораба си. В допълнение към насипната планина, дестинация Бургас ги посрещна с панорамен изглед към четири ръждясали товарни крана (по-високи от плавателния съд) и строителен пейзаж точно под балконите на кораба.
В случаи като този, съществена част от пасажерите не биха си направили труда да рискуват да слязат на място, изглеждащо им негостоприемно. От този съществен „детайл“ не биха спечелили нито обслужващите местни туристически фирми, нито многобройните малки бизнеси като магазини за сувенири, заведения, музеи и др.
В интерес на истината, за удобство на пасажерите бяха организирани безплатни модерни климатизирани автобуси, които целодневно се грижеха за извозването на гостите до центъра на града, а туристически електромобили вършеха същото до моста в морската градина.

За Българското Круиз Общество:

Българското круиз общество е неправителствена организация, подпомагаща информираността на българските пасажери, медии, туроператори и туристически агенции, за достиженията и текущото състояние на световната круиз индустрия. Към асоциацията сътрудничат обучени и акредитирани круиз експерти от Асоциацията на круиз линиите във Великобритания, чиято цел е да следят тенденциите и да дават препоръки на клиентите от България при избора на най-подходящото пътешествие като продукт, време на пътуване, дестинация и пазарни условия.

За Контакти:

Илиян Иванов
Председател
Българско круиз общество
cruise@cruise.bg
0888 508 199

Източник: www.cruise.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1246