Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Имоти и строителство

Вземи в gLOG
07 Септември 15, 09:58 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Фасилити мениджмънт форум ще се проведе на 1 октомври в Пловдив
На форума ще бъдат представени тенденциите и иновациите в сектора и ще бъде дискутирано развитието на пазара на услугите в сектора
Facility Management Innovation форум ще се проведе за първи път в Пловдив на 1 октомври 2015 г. Събитието ще разгледа тенденциите във фасилити мениджмънт сектора и успешните практики за развитие и потребителско удовлетворение. Форумът е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на сп. ENTERPRISE и се организира с официалната подкрепа на Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

По време на форума ще бъдат представени възможностите и развитието на фасилити мениджмънт сектора у нас. Експертите в областта ще направят преглед на тенденциите, като обърнат внимание на пазара на услугите в сектора и каква е неговата посока на развитие. Те ще дискутират и очакваните иновации при дигитализирането на сградите и до колко компаниите са готови да посрещнат промените.

Сред основните теми на събитието ще бъде ролята на фасилити мениджъра – само професия или партньор при управлението на една сграда и бизнеса в нея. Участниците ще се запознаят и с договорно-правните отношения при поддръжката и управлението на имоти.

Ключов елемент на фасилити мениджмънт форума ще бъдат успешните практики за развитие на сегмента в европейски и глобален мащаб. Своя опит и ефективни бизнес съвети ще споделят проф. Александър Редлайн, член на УС на Европейската фасилити мениджмънт асоциация; Горан Миланов, председател на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА); Иван Велков, член на УС на БГФМА; Деян Кавръков, управител на TCM и член на УС на БГФМА; Огнян Стоев, фасилити мениджър в HP България и член на УС на БГФМА, и Митко Радев, фасилити мениджър в Каменица АД.


Facility Management Innovation форум се провежда с подкрепата на Асоциация на собствениците на бизнес сгради в България (АСБС), списание Фасилитис и publics.bg.

За регистрация: http://facility.mysuccess.bg/registration/



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1043