Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

14 Септември 15, 11:16 / Автор: CKBB
ASUS представи геймърските звукови карти Strix Raid DLX, Strix Raid Pro и Strix Soar 7.1
ASUS представи геймърските звукови карти Strix Raid DLX, Strix Raid Pro и Strix Soar, които осигуряват сензационно 192kHz/24-битово HD аудио, 7.1-канален съраунд звук и технологията за филтриране на шума Perfect Voice за невероятно гейминг изживяване
ASUS представи геймърските звукови карти Strix Raid DLX, Strix Raid Pro и Strix Soar, които осигуряват сензационно 192kHz/24-битово HD аудио, 7.1-канален съраунд звук и технологията за филтриране на шума Perfect Voice за невероятно гейминг изживяване.

Strix Raid DLX е премиум звукова карта, разработена с компоненти от висок клас, за да задоволят геймърите, търсещи върховно аудио представяне. Strix Raid DLX включва ESS SABRE9016 цифрово-аналогов преобразувател (DAC) — най-високопроизводителния в света 32-битов и 24-битов аудио DAC. Благодарение на него картата доставя богат, потапящ и чист звук с невероятното съотношение сигнал-шум (SNR) от 124dB. Проектирани за геймъри ентусиасти, Strix Raid Pro и Strix Soar идват с високопроизводителния ESS SABRE9006A DAC за чист и богат звук с впечатляващото съотношение сигнал-шум (SNR) от 116dB. LDO (Low-dropout) регулаторите и висококачествените Nichicon FineGold, Nichicon Muse и немските WIMA кондензатори гарантират оптимизирана мощност.

Strix Raid DLX, Strix Raid Pro и Strix Soar разполагат с вграден 600-омов усилвател за слушалки, подходящ за широка гама от слушалки и осигуряващ изчистен и детайлен звук с дълбок и плътен бас.

Мигновени аудио настройки по време на игра с Raid Mode
Strix Raid Mode позволява на притежателите на звуковите карти Strix Raid DLX и Strix Raid Pro да съхранят своите любими аудио настройки в потребителските пресети, така че мигновено да могат да ги включват и изключват чрез специалния Raid бутон върху кутията за аудио контрол към звуковата карта. Тази значима функция гарантира, че геймърите никога няма да пропуснат нито един момент от действието в играта, докато паузират и отварят аудио настройките. Кутията за аудио контрол разполага и с удобно контролно копче, което позволява на потребителите да контролират силата на звука и нивото на интензивност на Raid Mode, което играе и ролята на бутон за превключване между слушалки и говорители.


Лесна аудио конфигурация със Sonic Studio
Звуковите карти Strix Raid DLX, Strix Raid Pro и Strix Soar идват със Sonic Studio, следващо поколение звуков инструмент от ASUS, който осигурява на геймърите пълен контрол върху аудио функциите на звуковата карта. Той включва красив и интуитивен интерфейс, който логично групира широк набор от функции на аудио настройките, правейки Sonic Studio едновременно мощен и лесен за употреба. За разлика от типичните аудио инструменти с няколко екранен интерфейс, който прави конфигурацията сложна и отнемаща време, Sonic Studio има елегантен изглед, включващ всички необходими контролери само на един екран за бързи и лесни настройки.

Интерфейсът на Sonic Studio групира ключовите контролери заедно, въз основа на техните функции, правейки функциите лесни за намиране и конфигурацията без грешки. Категорията Audio Enhancement включва инструменти за фин аудио контрол, включително еквалайзер за регулиране усилването на определени честоти; Bass Boost за дълбок и по-изразен бас; Voice Clarity за открояване на речта по време на игри и филми и Compressor за регулиране динамичния обхват на звука. Категорията Tuning дава на потребителите със слушалки виртуален съраунд звук и позволява конфигуриране широтата на ефектите, използвайки виртуални настройки на разположенеито на говорителите и реверберацията. Накрая, категорията Mic tuning съдържа инструменти за настройване на микрофона и включва Perfect Voice контрол. Създаден за игра с много играчи, където комуникацията със съотборниците е много важна, Perfect Voice редуцира страничния шум — като звука от клавиатурата и кликовете с мишката, както и от говорещите наблизо хора — в говорни сигнали, за да се гарантира ясна гласова комуникация по време на игра.

Sonic Studio също включва и контрол за Sonic Radar Pro, уникална функция, която прецизно маркира звуковете в играта, като стъпки и изстрели, и ги визуализира на екрана, така че геймърите могат да предположат къде се намират враговете им и това им дава ключово предимство да стрелят първи.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 326 награди през 2014 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 16 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 5 200 инженери. Приходите на ASUS за 2014 г. са близо 14,5 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4721