Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Информационни технологии

09 Октомври 15, 14:30 / Автор: United Partners
IBM представи първата в сектора услуга за консултиране, посветена на когнитивния бизнес
IBM представя първата в сектора организация, която ще консултира клиенти относно предимствата на когнитивния бизнес.
IBM Cognitive Business Solutions ще затвърди лидерството на IBM Watson в сферата на когнитивните технологии, както и водещата позиция на IBM в областта на бизнес анализите.

Новата услуга се основава на опита на повече от 2 000 професионалисти в сферата на обучение на машини, анализите и управление на данни, подкрепени от специалисти по управление на промените, които да помогнат на клиентите да осъзнаят предимствата на когнитивния бизнес. Новата практика в сферата на когнитивния бизнес също така ще разчита и на изключителните изчислителни възможности на IBM Watson, който представлява инвестиция от 1 милиард долара за когнитивни иновации в различни индустрии.

Когнитивните технологии са изцяло нов модел на изчисления, който включва широка гама технологични иновации в областта на анализите, обработката на естествен език и обучение на машини. Компанията за анализи IDC прогнозира, че през 2018 г. една втора от всички потребители ще взаимодейства редовно с услуги, базирани на когнитивните изчисления.

Изследване на IBM's Institute for Business Value (IBV), проведено сред 5 000 високопоставени служители сочи, че мениджъри на компании с висока ефективност дават по-голям приоритет на когнитивните способности в сравнение с представители на организации, следващи пазара. Проучването на IBM покзва още следните тенденции по индустрии:

•       Застраховане: 65 % от директорите на компании упражняват някаква форма на иновативен бизнес модел, но почти 30 % определят качеството, точността и пълнотата на данните в организациите им като недостатъчни. Почти всички са заявили намерение да инвестират в когнитивни технологии.
•       Търговия на дребно: 60 % от изпълнителните директори в този сектор считат, че техните компании не са оборудвани да предоставят индивидуално обслужване на ниво, което клиентите изискват, а 95 % казват, че ще инвестират в когнитивни технологии в следващите 5 години.
•       Здравеопазване: 84 % от директорите на компании в този сектор вярват, че когнитивните технологии ще окажат значително влияние върху здравеопазването и 95 % планират да инвестират в тях през следващите пет години.
IBM предоставя на своите клиенти колективен опит, натрупан в резултат на повече от 50 000 анализа и на експертизата на най-големия в света data science workforce. През последната година, IBM изгради стратегически партньорства с Apple, Twitter, The Weather Channel и Facebook, насочени към отключването на нови източници на данни в полза на клиенти по целия свят.

За Контакти:United Partners

Източник: http://united-partners.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1017