Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
07 Октомври 15, 14:45 / Автор: United Partners
ДИЗАЙНЕРЪТ ТОМИ ХИЛФИГЪР ОРГАНИЗИРА ВЕЧЕРЯ ПО СЛУЧАЙ 11-ТОТО ИЗДАНИЕ НА ФИЛМОВИЯ ФЕСТИВАЛ В ЦЮРИХ
7 октомври 2015 г. Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, и дизайнерът Томи Хилфигър организираха първокласен ВИП коктейл и вечеря по случай 11-тото издание на филмовия фестивал в Цюрих на 2 октомври 2015 г. Домакини бяха и изпълнителният директор на Tommy Hilfiger, Даниел Грийдър, както и съоснователите на филмовия фестивал в Цюрих, Надя Шилдкнехт и Карл Споери. Самото събитие се проведе в известния ресторант Razzia. Впечатляващата неокласическа архитектура на ресторанта датира от 20-те години на 20-ти век, когато на това място се е намирало първото кино в Цюрих - Kinematografen-Theater Seefeld.
Вечерта започна с коктейл и частна прожекция на късометражен филм за историята на марката Tommy Hilfiger и нейната връзка с изкуството и подкрепата й за филмовия фестивал в Цюрих през последните пет години. След изисканата вечеря, гостите имаха възможността да се насладят на коктейли и изпълнения на живо на британския музикант Марлон Рудет.

Освен емблематичният американски дизайнер, Томи Хилфигър, изпълнителният директор Даниел Грийдър, Надя Шилдкнехт и Карл Споери,  гости на събитието бяха много ВИП личности и членове на журито на филмовия фестивал.

Домакини на събиитео: Томи Хилфигър, Даниел Грийдър, Надя Шилдкнехт и Карл Споери. Мориц Блейбтю, Александър Фелинг, Джоузеф Фаинс, Нико Хофман, Йоханес Хюбл, Бианка Кейман, Джон Нивен, Клара Пажет, Марлон Рудет, Елиза Седнау, Мартин Сутер и Анатол Тобман.

Надя Шилдкнехт бе облечена в рокля по поръчка с пайети в преливащи цветове, с бродирано деколте тип „лодка“ и с копринен колан с панделка.

По време на филмовия фестивал в Цюрих, Надя смени три рокли по поръчка от колекцията Hilfiger за различните събития от програмата: рокля с пайети в преливащи цветове с копринен колан с панделка, както и набори от шифон в тъмносиньо и синьозелено; тъмносиня дантелена рокля с пайети, с копринен колан с панделка и долна част от шифон с плътна подплата; рокля с пайети в преливащи цветове, с бродирано деколте тип „лодка“ и с копринен колан с панделка.

Йоханес Хюбл бе облечен с класическо сиво сако от колекцията Tommy Hilfiger Tailored от есенната колекция 2015.


# # #


Може да изтеглите снимки от събитието тук: 
http://downloads.network-pr.net/mr-tommy-hilfiger-hosts-exclusive-dinner-in-celebration-of-the-zurich-film-festival/


За SARKK
SARKK SA е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за Гърция, България, Румъния, Кипър и Македония с над 30 ексклузивни и 4 outlet магазина. Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.

За повече информация:
United Partners
Ива Григорова
Лилия Василева
Тел.: 02/ 832 33 44

За Контакти:
elitsa.todorova@united-partners.com

Източник: Юнайтед Партнърс

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4345