Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
12 Октомври 15, 18:12 / Автор: United Partners
TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ РАФАЕЛ НАДАЛ КАТО СВЕТОВЕН ПОСЛАНИК НА МАРКАТА ЗА БЕЛЬО, TAILORED И АРОМАТA TH BOLD
Световноизвестната тенис икона ще се появи в кампаниите на Tommy Hilfiger за бельо, Tailored колекцията и аромата TH Bold, които стартират през есента на 2015 г.
Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, обяви, че от есента на 2015 г. световноизвестната тенис звезда Рафаел Надал ще се появи като световен посланик на марката за бельо Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Tailored и новия аромат TH Bold. Колекциите ще бъдат достъпни в магазините на Tommy Hilfiger по света, както и чрез избрани партньори на едро и онлайн на tommy.com.

"Рафаел Надал е дългогодишен личен приятел и поддръжник на марката и аз постоянно се вдъхновявам от неговата всеотдайност и страст към спорта", споделя Томи Хилфигър. "Това изключително партньорство превръща един от най-великите спортисти в днешно време в част от семейството на Tommy. Рафаел въплъщава в себе си чувство за стил без усилие, което представя и отразява духа на нашата марка - той е уверен, забавен и готин."

Кадрите на кампанията са заснети в Испания в началото на 2015 г. и през есента ще се появят в избрани печатни и онлайн медии, както и във външна реклама по целия свят.  За да окаже допълнителна подкрепа на глобалната инициатива и сътрудничеството, Надал ще присъства на ексклузивни Tommy Hilfiger събития по стартирането на кампанията в Северна Америка, Европа и Азия.
Кампанията ще включва и лансирането на TH Bold, ароматът на Надал за Tommy Hilfiger, който съдържа в себе си силата и жизнеността на спортистът, който играе за победа.

"Винаги съм се възхищавал на изтънчените, подчертано американски дизайни на Tommy Hilfiger. Те са изключително изискани и лесни за носене и се радвам, че съм партньор на марката", споделя Рафаел Надал, носител на 14 Големи шлема.

Колекцията бельо на Tommy Hilfiger за есен 2015 освежава класическия стил с нови кройки, подобрени  тъкани и детайли на по-високо ново. Иновациите в дизайна са съчетани с качествени платове, за да се получи изискан вид и издръжливост, които са от изключителна важност за ежедневния комфорт. Есенната колекция за 2015 г. Tommy Hilfiger Tailored се отличава с изкусни силуети, модерен шев и богати текстури.

Роден през 1986 г. в Манакор, Испания, Надал се класира сред петте най-добри тенисисти в света от 2003 г. насам. Той е смятан за един от най-великите професионални тенисисти в историята. На 24-годишна възраст Надал става най-младият спортист, който печели "Голям шлем" и е вторият мъж спортист в света, който е спечелил “Кариерен Голям шлем“, след победи в Откритото първенство по тенис на Франция, Австралия, САЩ; Уимбълдън; и олимпийски златен медал през 2008 г. Надал все още държи рекорд за деветте си победи в Открито първенство по тенис на Франция - най-много победи от един играч, включително пет поредни победи.

За Контакти:United Partners

Източник: http://united-partners.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6052