Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
02 Ноември 15, 11:07 / Автор: Данон България
Моден спектакъл на Активиа и Жана Жекова отправя предизвикателство към българските жени
Активиа и Жана Жекова предизвикаха българските жени да покажат своята уникалност на бляскаво модно ревю в Сердика Център. По време на шоуто бяха представени 14 модела на рокли, създадени от българската топ дизайнерка специално за кампанията „Необикновена с Активиа“.
Кампанията цели не само да покаже, че всяка една жена е неповторима, но и отправя предизвикателство към дамите да се почувстват необикновени както отвътре, похапвайки млечните продукти Активиа, така и отвън, сдобивайки се с един от 30-те модни шедьовъра на Жана Жекова.

Елегантните рокли ще станат собственост на 30 дами, които са регистрирали 14 кода от продукти на Активиа на 
www.activia.bg или с sms на 19353. В надпреварата може да се включи всеки, който събере 14 кода  в периода между 1 октомври и 15 ноември 2015 г.

Гостите на модното ревю имаха шанса да видят на живо уникалните тоалети, представени от модели на агенция „Визаж“, както и да вземат участие в игрите с награди на Активиа.

Популярни медийни лица, модни експерти и посетители на тръговския център се докоснаха за първи път до колекцията на талантливата българска дизайнерка, а известната актриса Силвия Лулчева бе модният гид на гостите по време на бляскавото събитие.

„Необикновена с Активиа“ е кампания, с която искаме да вдъхнем малко повече увереност на българските жени, които всеки ден се справят с хиляди предизвикателства. Ето защо решихме да им подарим възможност да се сдобият с нещо много елегантно и женствено, което да ги накара да се почувстват необикновени. Именно затова избрахме роклите на Жана Жекова – красиви и изящни – точно като тях.“, сподели Даниела Узунова, изпълняващ длъжността директор на „Данон България“.

„Тази колекция е изключително специална за мен, тъй като тя олицетворява необикновената и изящна страна на женската същност. Всяка рокля носи своята ярка индивидуалност и изисканост, така както ги носи всяка една жена. Акцент на тази колекция е дантелата, моята сила и страст са ръчно изпипаните детайли и висококачествените материи, които използвах при създаването им и които правят роклите неповторими“, коментира Жана Жекова.

За „Данон България“
„Данон България“, клон на Danone Group, е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. Мисията на „Данон“ е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1384