Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
23 Ноември 15, 12:56 / Автор: United Partners
Tommy Hilfiger отбеляза откриването на два нови магазина в Бразилия, като част от честванията по повод 30-годишнината на световната марка
Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, обяви че г-н Томи Хилфигър е отбелязал откриването на два нови магазина на марката в Сао Пауло, Бразилия с ексклузивно звездно събитие на червения килим в Casa Fares на 10 ноември 2015 г.
На събитието присъстваха Томи и Дий Хилфигър, към които се присъединиха следните знаменитости: моделът Хейли Болдуин и музикантката Джъстин Скай, както и бразилски известни и влиятелни лица като актрисата и модел Фиорела Матеис; моделите Марлон Тейксейра и Даян Контерато; състезателният пилот Нелсън Пикет младши; художникът Едуардо Кобра; фотографът Джей Ар Дюран, актрисата Александра Брочен, много модни блогъри и знаменитости.

Посещението на г-н Хилфигър до Бразилия е кулминацията на едногодишната му програма от специални инициативи за отбелязване на 30-годишнината на неговата марка. Програмата включваше събития в Ню Йорк, Париж, Пекин и други градове.

"Присъствието ми на откриването на двата нови магазина Tommy Hilfiger в Сао Пауло е много вълнуващо за мен. Това е последната спирка от нашата глобална обиколка по случай 30-годишнината“, сподели г-н Хилфигър. "Отбелязвайки тази ключова годишнина, аз разсъждавах върху развитието на своята кариера. Припомних си какъв невероятен път изминахме през последните 30 години. Осъзнах, че още с представянето на първата ми колекция през 1985 г., съм бил невероятен късметлия, заобиколен от много приятели и бизнес партньори, които ме подкрепяха и вдъхновяваха през всичките тези години."

Партито се проведе в модерна галерия, която беше трансформирана в интимен салон със специално създаден за събитието интериор. Той включваше големи бели балони и ретро Ролс-Ройс, припомнящ за рекламната кампания за пролет 2015 I DO HILFIGER. Част от интериора бяха LED екрани, които показваха снимки на най-емблематичните моменти на марката от последните 30 години. Гостите на събитието се наслаждаваха на специални коктейли и си правеха снимки на стената от цветя. Междувременно те имаха възможността да се насладят на  музикалните изпълнения на прочутия местен DJ Luisa Viscardi и Джъстин Скай. След коктейла гостите бяха поканени на афтър парти, където DJ беше любимецът на Сао Пауло Igor Cunha.

По време на гостуването си в Сао Пауло, емблематичният дизайнер бе домакин на поредица от специални събития. Те включваха ангажимент със студенти по дизайн в Fundação Armando Alvares Penteado (FAAP), един от най-престижните университети в Бразилия, както и една VIP вечеря в ресторант Fasano. Домакини на вечерята бяха Микаел Саркис, изпълнителен директор на InBrands и Даниела Фалкао, главен редактор на бразилския Vogue.

Събитията отбелязаха откриването на най-новия магазин Tommy Hilfiger на престижните локации Rua Oscar Freire, както и на JK Iguatemi. Тези два магазина са най-новото попълнение към все по-разрастващото се портфолио от над 30 места с магазини Tommy Hilfiger в страната.

Приятелите на марката Tommy Hilfiger са поканени да се присъединят към разговора в социалните медии, като използват хаштаг #TommyBrasil.

За Контакти:
nikol.breicheva@united-partners.com
Източник: (Уебстраница):United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1027