Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
23 Ноември 15, 12:57 / Автор: eventA Communications
Българи със световни отличия ще са лектори на годишната дизайн конференция
На 03 декември ще се проведе Годишната конференция на интериорните дизайнери (http://aidbconference.blogspot.bg/), която ще фокусира вниманието върху детайлите на професията на интериорния дизайнер.
На 03 декември ще се проведе Годишната конференция на интериорните дизайнери (http://aidbconference.blogspot.bg/), която ще фокусира вниманието върху детайлите на професията на интериорния дизайнер. Организатор е Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) (http://aidb.bg/новини/), чиято основна мисия е да помогне за регламентирането на професията и да инициира срещи на дизайнерите с инвеститори, с мебелни компании и представители на университети.

Конференцията ще започне с дискусионен панел с четири отделни тези. Дали интериорният дизайн е хоби или професия ще коментират Орфей Миндов (Директор на НГПИ ТРЕВНЕНСКА ШКОЛА), доц. Мирян Мирянов и доц. д-р. Милена Николова от НХА и Светла Ненова (
http://aidbconference.blogspot.bg/2015/11/SvetlaNenovainteriordesign.html) (дизайнер и арт мениджър на художничката Цветелина Русалиева, която ще представи свои творби по време на конференцията). За мястото на интериорния дизайн в инвестиционното проектиране ще срещнат гледните си точки Явор Арсов (http://aidbconference.blogspot.bg/2015/11/blog-post.html)  (Мениджър архитектурни и инфраструктурни проекти в ОРГАХИМ), доц. Банко Банков – НБУ и инж. Конов (Русенски университет "Ангел Кънчев", катедра "Промишлен дизайн". Голям интерес ще предизвика обсъждането на методологията за съставяне ценоразпис на дизайнера - минимални и максимални цени. В него ще вземат участие Генчо Гоев (ДИБЛА - виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор) и Елица Ненчева Изпълнителен директор на БКДМП. Какви са евро проектите, по които могат да кандидатстват дизайнерите ще разясни Таня Илиева (http://aidbconference.blogspot.bg/2015/11/taniailievadesignconference.html) - консултант в разработване и управление на проекти за бизнеса и администрацията. Оценител е на проектни предложения по европейските програми.

Във втората част на конференцията своят опит ще споделят Светослав Тодоров, STUDIO MODE (
http://studiomode.eu/) (Носител на световните призове за „Restaurant and Bar Design Awards“ – „BEST BAR“ и „EUROPE“  за заведението „GRAFITTI“ във Варна) и арх. Елиа Недков (http://aidbconference.blogspot.bg/2015/11/EliaNedkovDesignCoferenceSofia.html) (Носител е на много награди, някои от които "Polydecor Design Award", "DuPont Corian" за храна и кафе-бар и др.) Георги Георгиев - изследовател на процеса на дизайн, който живее и работи в Япония ще сподели за своите изследвания на по-различната перспектива на дизайна, на процеса и създаването на нови идеи, креативността в процеса за създаване на интериорен дизайн. Художникът и главен дизайнер на „АРТ Студио СЛАБАК“ Маями - Мария Слабакова (http://aidbconference.blogspot.bg/2015/11/blog-post_22.html) ще представи своята гледна точка за изкуството в интериорния дизайн. Тя е с над 30 годишен опит в България и САЩ, работила е като главен интериорен дизайнер на Barton G – лидер в парти индустрията и организирането на събития в САЩ.)

Конференцията ще завърши с двустранни срещи между инвеститори, производители или вносители на мебели.

Всичко за програмата, участниците и билетите можете да намерите 
на официалната страница на конференцията (
http://aidbconference.blogspot.bg/) и в страницата на събитието във Facebook (https://www.facebook.com/events/495816680593773/).

За Контакти: eventA Communications, 
pr@eventa.bg

Източник:
eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4486