Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Образование

02 Декември 15, 09:43 / Автор: Crossroads Bulgaria
Представители на SM Consulta ще бъдат гост-лектори в магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи“
Интересът на фирмите от бизнес софтуерния бранш към магистратурата нараства
Специалистите Веселин Митрев и Светла Манолова от софтуерната компания SM Consulta ще бъдат гост-лектори в първата по рода си у нас магистърска програма по бизнес софтуер. Припомняме, че магистратурата „Бизнес анализ и ERP системи“ е съвместна програма на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и образователната организация ERP Academy. Темата на предстоящата лекция ще бъде „Lean планиране на производството със Siemens/Preactor APS“. Това е поредната технологична компания, която се включва в магистратурата, след фирми катоERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН България, БГ Бизнес Солюшънс, както и редица гост лектори от водещи межуднародни компании в ERP бранша.

„От години се говори за по-тясна връзка между образованието и бизнеса и се радвам, че с магистратурата „Бизнес анализ и ERP системи“ успяхме да го постигнем, при това в един бранш с висока добавена стойност, който има огромна нужда от квалифицирани кадри. Интересът на технологичните фирми към програмата е впечатляващ и непрекъснато се увеличава“ - заяви по този повод Наталия Футекова, основател на ERP Academy и създател на магистратурата.

Веселин Митрев е сертифициран специалист от Infor, Microsoft и Preactor с дългогодишен опит в изграждането и внедряването на цялостни решения за управление на производствени компании. Той е участвал в успешното реализиране на редица проекти и е един от най-добрите консултанти по внедряване на софтуер за детайлно планиране на производството в България. Светла Манолова е управител на SM Consulta. Притежава редица специализации и има дългогодишен опит в IT индустрията.

За SM Consulta

SM Consulta е водещ доставчик на интегрирани управленски информационни решения и оторизиран партньор на водещи международни компании като Siemens/Preactor International, Infor, Epicor, Microsoft и IDEA Caseware. Компанията предоставя висококачествени услуги в областта на IT и бизнес консултиране, внедряване и локализация, развой и поддръжка на бизнес софтуер. През последната година SM Consulta разработи две иновативни CRM решения: Смарт решение за търсене (Smart Attachment Search Solution) и Решение за ефективно управление на човешки ресурси (Recruitment Module). За повече информация, моля посетете: 
http://www.smcon.com

За Siemens/Preactor International

Siemens/Preactor International е световен лидер в областта на софтуерни решения за оптимизация на производственото планиране. Компанията предлага фамилия от софтуерни продукти за детайлно планиране на производството (APS), подходящи за производствени компании, работещи в различни икономически сектори. Siemens/Preactor APS използва иновативни математически методи и алгоритми за оптимална подредба на операциите, с цел повишаване на цялостната ефективност на производствените компании. За повече информация, моля посетете: 
http://www.preactor.com

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1255