Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
02 Декември 15, 09:44 / Автор: eventA Communications
Конференция ще дискутира тенденциите в интериорния дизайн
ЦВЯТ НА ГОДИНАТА и други инициативи ще представи Годишната Дизайн конференция
На специална пресконференция в НДК бе обявена програмата и основните акценти в предстоящата Втора Годишна Среща на интериорните дизайнери в България. Тя ще се проведе в четвъртък 03 декември в зала 6 на Националния дворец на културата и се организира от  Асоциацията на интериорните дизайнери в България в партньорство с Държавната Агенция на българите в чужбина (ДАБЧ). Според Гена Събева, председател на АИДБ /http://aidbconference.blogspot.bg/ на тази годишна конференция на бранша ще бъдат поставени основни въпроси за ролята и фактическата работа на интериорния дизайнер. На пресконференцията беше обявено, че повече от 300 участници вече са се регистрирали и местата в залата са почти изчерпани. Поради това организаторите планират предаване на събитието онлайн през платформата УЕБИНАРИЯ.

За първи път бе обявена официално инициативата ЦВЯТ НА ГОДИНАТА, организирана от ОРГАХИМ (златен спонсор на конференцията) и АИДБ. Според Георги Василев – маркетинг мениджър на компанията това ще е активност, която ще провокира интериорните дизайнери и ще се превърне в генератор на нови идеи в работата с цветовете, както и ще начертае тенденциите. Кампанията ще се проведе в няколко етапа, като първата активност ще бъде обявена именно по време на конференцията.

Интересната програма ще инициира и дебати за същността на професията на интериорния дизайнер и ще бъде платформа за споделяне на успешни практики в професията. Димитър Владимиров – зам. председател на ДАБЧ, подчерта мисията на агенцията да е мост между българите в чужбина и техните колеги и приятели в България, както и целта да бъдат показвани много успешни практики в различни области като интериорния дизайн. Снежана Йовева-Димитрова – Ръководител Направление „Стратегическо развитие, външни комуникации и продуцентски център“ към НДК, заяви, че в посоката на развитие на Националния дворец на културата е именно до бъде място, което дава възможност за разгръщане на таланти и компетенции и изрази надежда партньорството с АИДБ да се превърне в традиция.

За втора поредна година ИДЕАЛ СТАНДАРТ (златен спонсор на конференцията) подкрепя бранша и според Моника Костадинова – PR  мениджър на компанията – интериорния дизайнер има особено голямо значение в проектирането и реализирането на пространството. Диляна Иванова – търговски директор на БОРСА ЗА МАТРАЦИ ВИТ (златен спонсор на конференцията) подчерта, че очаква на конференцията да се родят нови, ползотворни партньорства.
Партньор на конференцията и домакин на заключителния коктейл ще е Мебелна палата ЛАЗУР, които във вечерта на 03 декември откриват своя първи софийски шоурум.

Основен партньор на конференцията е Държавната Агенция на българите в чужбина. Събитието се реализира с подкрепата на компаниите ОРГАХИМ, ИДЕАЛ СТАНДАРТ, БОРСА ЗА МАТРАЦИ ВИТ,  FEYDOM, GALA Collezione, Smartity, Мебелна палата ЛАЗУР,  печатница БУЛГЕД и европейски водещ дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти - АНТАЛИС БЪЛГАРИЯ

Партньори са организации, чието мнение и становище ще е от голямо значение в дискусиите по време на конференцията – ДИБЛА (Виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор), ЧЕРГА (Българска Дизайнерска Група) и Интер Експо Център - организатор на специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, Лесотехническия университет в София, УАСГ, НБУ, ТУ Русе, НХА, Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Български (БКДМП), Български Мебелен Клъстър.

Медийни партньори на събитието са сп. НАШ ДОМ, Списание "Още за КЪЩАТА" , 
CITYBUILDHOME.BG KAFENE.BG, АРТ ЛЕКСИКОН, FAKTI.BG, iNEWS.bg,NOVINITE.BG, FM+ Radio, b2b Media

Всичко за програмата, участниците и билетите можете да намерите на официалната страница на конференцията /
http://aidbconference.blogspot.bg/и в страницата на събитието във Facebook .


За допълнителна информация:
Надежда Ванева
Медийни партньорства и комуникации на Втората годишна конференция на интериорните дизайнери - eventA Communications, part of 3CON Group

0885373914, 
pr@eventa.bg

За Контакти:
pr@eventa.bg

Източник: eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.1707