Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Бизнес

02 Декември 15, 10:34 / Автор: Crossroads Bulgaria
Цветан Алексиев, изпълнителен директор на „Сирма Груп Холдинг“, е носител на приза „Мистър и Мисис Икономика“ 2015 в категория „ИКТ, аутсорсинг, бизнес услуги“
Цветан Алексиев, изпълнителен директор на „Сирма Груп Холдинг” АД, бе отличен в категория „ИКТ, аутсорсинг, бизнес услуги”, в тазгодишното издание на конкурса „Мистър и Мисис Икономика”. Наградата му беше връчена от Иван Вутов, заместник-председател на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Церемонията по награждаване се проведе на 30 ноември 2015 г, в София. Припомняме, че „Сирма Груп Холдинг“ АД наскоро успешно приключи кампанията си за първоначално публично предлагане (IPO) на Българската фондова борса (БФБ-София).

Конкурсът “Мистър и Мисис Икономика” е най-значимият икономически форум, провеждан след промените у нас. Той е с над 20-годишна история, като за този период призът е бил в ръцете на предприемачи, икономисти, финансисти, допринесли в най-голяма степен за развитието на българската икономика. Организатор на конкурса за тази година е Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Целта на проявата е да бъдат отличени български компании и личности със забележителен принос към икономиката на страната през изминалата година.

Тази година бяха подадени рекорден брой номинации във всички категории, от които за финална оценка бяха допуснати 35. Предприемачи от над 30 различни сектора се състезаваха в 10 категории – земеделие и хранително-вкусова промишленост, услуги и търговия, транспорт и логистика, финанси и застраховане, индустрия, ИКТ, бизнес услуги, най-добър старт в кариерата и подкрепа на стартиращ бизнес. Жури беше Управителният съвет на КРИБ, което гарантира безпристрастност и високо качество на оценките. Голямата награда „Мистър Икономика" 2015 бе връчена лично министър-председателят на България Бойко Борисов заедно с г-жа Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на СИМЕНС България, носител на наградата „Мисис Икономика" за 2014 г.

Повече за “Сирма Груп Холдинг” АД (Sirma Group Holding)

„Сирма Груп Холдинг“ АД е холдингова компания с над 23 годишна история и е една от най-големите софтуерни групи в Югоизточна Европа. В групата работят над 300 опитни софтуерни специалисти, които са реализирали стотици успешни проекти на пет континента. Сирма има експертиза и дългосрочни  клиенти в някои от най-иновативните сфери на софтуерната индустрия: семантични технологии, мобилни приложения, ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence), финансови, банкови и разплащателни услуги, електронно правителство.

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5627