Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
01 Декември 15, 10:49 / Автор: United Partners
Еником-М празнува 15-тия си рожден ден с отваряне на нов магазин
Мебелната компания с нова концепция и KARE Shop-in-Shop сектор
С впечатляващо шоу Еником-М отпразнува 15-тия си рожден ден и откриването на най-новия си магазин, разположен в Люлин. Мебелната компания представя изцяло нова концепция. Разгърнат на 5100 кв м. търговска площ, новият магазин съвместява в себе си както познатия на всички Еником-М, така KARE Shop-in-Shop, посветен на екстравагантния интериор. Еником-М разполага и с дизайн център, където клиентите ще могат почерпят идеи или да се консултират с дизайнер.
Вече 15 години основен приоритет на Еником-М е създаването на уют, хармония и красота на разумни цени. Марката предлага всичко необходимо, за да се почувстват клиентите „Добре дошли у дома“. В същото време KARE представя ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения. Целта на тази уникална по рода си симбиоза е да  улесни любителите на дизайна, независимо дали са почитатели на по-семплите и класически мебели, или предпочитат по-щурия и модерен интериор.
Лентата на новия магазин бе официално прерязана от Цветомир Душков, собственик и управител на Еником-М и KARE България, и Питър Шьонхофен, създател и управител на KARE Design. За доброто настроение на гостите се погрижиха прелестните Sentimental Swingers и танцьорите от балет Нова.
Новият Еником-М отворя врати за клиентите си с голяма томбола с над 100 награди, сред които 10 ваучера за обзавеждане, всеки на стойност 500 лв. По случай рождения си ден Еником-М ще зарадва клиентите си и със специална отстъпка, започваща от -15% на всички мебели и аксесоари в периода до 6 декември 2015 г.

За Контакти:
nikol.breicheva@united-partners.com

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1534