Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Медии

Вземи в gLOG
26 Ноември 15, 11:01 / Автор: Списание БИОГРАФ
„Биограф“ в първи комплект с книга
Моника Белучи е на корицата на декемврийския брой, пакетът струва само 8 лева
Един от символите на италианското кино – Моника Белучи – е на корицата на новия декемврийски брой на „Биограф“, който вече е на пазара. Списанието отделя 22 страници на ослепителната актриса, която тези дни отново блести на екрана като партньорка на Джеймс Бонд в хита „Спектър“ и публикува колекция от уникални кадри от живота и кариерата й.
Този месец най-голямото българско списание излиза в комплект с книга – класическите разкази на Ги дьо Мопасан. Общата цена на пакета е само 8 лева. Следващия месец „Биограф“ отново ще предложи на читателите си литературна класика на същата достъпна цена – разказите на Антон Павлович Чехов.
Сред останалите хитови материали в декемврийския брой е ексклузивно интервю с френската кинозвезда Изабел Аджани, която наскоро отпразнува 60-годишен юбилей. Холивудската тематика се допълва от големи очерци за емблемата на нямото кино Бъстър Кийтън и любимеца на жените от сериала „Сексът и градът“ Крис Нот, изпълнител на ролята на Тузара.
В трилогията материали под мотото „На тихия фронт“ са трима представители на различни епохи и секции от българските тайни служби. „Полицай или негодник“ е разказ за легендарния полицай отпреди 9 септември Никола Гешев, послужил като прототип за образа на Велински от сериала „На всеки километър“. „Разузнаване в елита“ е интервю с шефа на 6-и отдел на 6-о управление на Държавна сигурност – Димитър Иванов. Последната част от трилогията е друго прелюбопитно интервю - с юбиляра Божидар Димитров, шеф на Националния исторически музей, който също говори за своето минало на таен български агент.
И през декември богатото съдържание на списанието, което преди месец издаде хитовия си 50-и брой, се допълва от материали на тема мода, лайфстайл, здравословен начин на живот, рецензии за нови филми, книги и музикални албуми и други интересни рубрики.

За Контакти:
editorial@biograph.bg

Източник:
www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1076