Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Дом

08 Декември 15, 16:46 / Автор: PR Point
Petcube Camera – за да си винаги наблизо до своя домашен любимец
Иновативната Petcube Camera вече е в търговската мрежа в България. Petcube Camera е невероятен подарък за всеки собственик на домашен любимец, който не обича да оставя сам косматия си приятел. Petcube Camera е заоблена, широкоъгълна камера с Wi-Fi връзка и HD видео в реално време. Действа чрез безплатни мобилни приложения за IOS и Android. Продуктът се предлага на цена от 469 лв. и се разпространява в България от PocketBook International SA чрез Vali Computers LTd.
Иновативната Petcube Camera вече е в търговската мрежа в България. Petcube Camera е невероятен подарък за всеки собственик на домашен любимец, който не обича да оставя сам косматия си приятел.

Според проучване на FEDIAF, около 72 милиона домакинства в Европа имат поне един домашен любимец - 24% от тях котки и 25% кучета. Petcube Camera дава възможност на стопаните на да останат свързани с домашните си любимци, като ги наблюдават, говорят им и играят с тях чрез лазерна показалка, директно чрез своя смартфон, без значение къде се намират. Petcube е истинското решение на проблема с раздялата между стопанина и неговия домашен любимец.

Petcube Camera е заоблена, широкоъгълна камера с Wi-Fi връзка и HD видео в реално време. Действа чрез безплатни мобилни приложения за IOS и Android. Petcube осигурява изключителна възможност за:

& #61485;        Общуване без граници – стопаните на домашни любимци могат не само да наблюдават какво правят техните пухкави приятели, но могат да ги чуват и да им говорят през микрофона и говорителя на камерата.

& #61485;        Забавляване на домашния любимец от разстояние – стопаните могат да играят и да тренират домашните си любимци с помощта на вградена лазерна показалка.

& #61485;        Публикуване на снимки – всеки обожава хубавите снимки на домашния си любимец. Стопаните могат да снимат своя домашен любимец с Petcube и да ги публикуват директно в социалните мрежи чрез мобилни приложения.

& #61485;        Споделяне с приятели, със семейството, в групата – всеки притежател на Petcube Camera може да избира с кого да сподели достъпа до своята камера в режим от три независими нива за достъп.
•       Семейство – потребителите имат същото ниво на достъп, като собственика на Petcube устройството.
•       Приятели – стопаните могат да определят дни и часове, в които техните приятели да виждат домашния им любимец – например от понеделник до петък от 9 до 17 ч.
•       Публично споделено за 15 минути – с избиране на тази опция Petcube Camera става откриваема за всеки, който използва Petcube приложение за период от 15 минути.

Petcube Camera е подарък, който прави приятелите по-близки, носи радост и топли емоции на всеки потребител.

Продуктът се предлага на цена от 469 лв. и се разпространява в България от PocketBook International SA чрез Vali Computers LTd.

Видео:
https://www.youtube.com/watch?v=B6A5AnPFrMw

За Контакти:
info@prpoint.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.4522