Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Дом

Вземи в gLOG
12 Декември 15, 10:20 / Автор: APRA Porter Novelli
С НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ ПРАХОСМУКАЧКИ OT ROWENTA ДОМЪТ E KATO НОВ И СЪСЕДИТЕ СА ЩАСТЛИВИ
Rowenta представи нововъведения при уредите за почистване на дома от серията Silence Force, с които се постига перфектна комбинация от отлично представяне и тих режим при работа
През ноември 2015 г. немската марка Rowenta предложи на българския пазар два революционни модела прахосмукачки с ненадмината производителност и изключителни нива на шум в режим на работа. Silence Force Multi-Cyclonic и Silence Force 4A са новите модели прахосмукачки от емблематичната високоефективна и тиха серия Silence Force на марката, разработени така, че да отговорят на различните потребителски предпочитания, без компромис от гледна точка на всмукателна мощност, ефективност при почистване на различни подови настилки, нива на филтрация и клас енергийна ефективност.

Скорошно европейско проучване1 показва, че 43% от потребителите не са доволни от нивата на шум на прахосмукачките без торбичка. Именно за това, Rowenta работи усилено в посока разработване на иновативни решения, които гарантират едновременно мощни и безшумни уреди за почистване. Резултат от последните са новото поколение прахосмукачки Rowenta Silence Force, които предлагат перфектна комбинация от отлично представяне и тих работен режим, независимо дали потребителите предпочитат уред с торбичка или без торбичка – с почистващ се контейнер за прах.

За тези, които търсят иновативни и модерни решения за своя дом Rowenta създаде най-тихата мултициклон прахосмукачка – Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic. Уникалният уред без торбичка гарантира дълготрайно безкомпромисно поведение при почистване на всякакви подови повърности при несравнимо ниски нива на шум. Благодарение на усъвършенстваната технология мултициклон, 99% от засмукания прах отива директно в контейнера и само 1% попада в последващите три нива на филтрация. Така 99.98% от праха е филтриран, включително микроскопичните прахови частици и въздухът, който напуска уреда е чист.

Със Silence Force Multi-Cyclonic се работи лесно и удобно, а компактните й размери позволяват да се съхранява във всеки шкаф. Всмукателната мощност може да се регулира само с една ръка от новата ергономична дръжка Ergo Comfort, а с вградената в нея четка, деликатните и труднодостъпни повърхности се почистват за миг. Прахосмукачката притежава мощност от 750W, която постига същите отлични резултати при почистване като при прахосмукачка Rowenta с мощност 2100W, благодарение на високоефективния си мотор. А изправането на контейнера вече не е толкова досадно, тъй като се извършва само с една ръка и без директен контакт с праха – удобно и хигиенично решение на екслузивната система за почистване Clean Express Ergo.

За потребителите, които залагат на традицията и предпочитат прахосмукачки с торбичка, но държат на високата ефективност Rowenta представя революционния тих модел Rowenta Silence Force 4A, отличникът сред прахосмукачките от своя клас, който се отличава с 4 показателя клас А според енергийния етикет на ЕС за прахосмукачки2. Rowenta Silence Force 4A се справя безупречно с почистването в дълбочина на килими и твърди подови настилки с процепи с помощта на специалната четката. Тя е проектирана така, че да максимизира въздушния поток и да осигури отлични резултати, както и благодарение на високоефективния си мотор с мощност от 750W, с който уредът постига клас А на енергийна ефективност. В допълнение уредът е и най-тихата прахосмукачка в своята категория, с ниво на шума от 66 децибела при максимална мощност и едва 64 децибела в режим „Тишина“. Последният осигурява ниво на засмукване, което е повече от достатъчно за почистване на всякакви повърхности. Освен това Rowenta Silence Force 4A намалява разхода на енергия с 60%, като същевременно предлага по-добър краен резултат. С 10 пъти по-добри нива на повторни емисии на прах от тези, определени от стандарта „енергиен етикет“, прахосмукачката Silence Force 4А гарантира перфектна филтрация и не позволява на алергенни микро-частици да попаднат във въздуха. Торбичката Hygiene+ се състои от четири слоя материали с различна плътност, които задържат близо 99,99% от частиците и предотвратяват отделянето на облак от прах, при смяна на торбата. Освен изключително елегантния си дизайн, Silence Force 4А е изключително практична, лесна за ползване и подвижна – движи се лесно във всички посоки, без опасност от преобръщане.

С тези две революционни прахосмукачки Rowenta за пореден път доказва високото качество и надеждност на своите уреди за почистване, които гарантира чрез тестовете за издръжливост, симулиращи 10 години интензивна употреба.

1. Потребителско проучване на „пазара на прахосмукачки, от гледна точка на потребителите“ – септември 2013 г., Франция/Германия/Италия.
2. Енергийният етикет (energy label), въведен през 2014 г. за дребната домакинска техника, описва енергийното потребление на продукта, съобразно строги стандарти, които се прилагат за всички марки. Признат в 28 страни, той представлява списък с критерии, които купувачите могат да използват за сравняване на различните продукти. При прахосмукачките етикетът включва 4 основни критерия: потребление на енергия, почистване на килими, почистване на твърди повърхности и повторни емисии на прах.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9225