Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

12 Декември 15, 10:24 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Интраком България празнува 20 години на българския пазар
Интраком България, част от Интраком Телеком, световен доставчик на телекомуникационни системи, отбеляза своята двадесета годишнина на българския пазар.
Интраком България, част от Интраком Телеком, световен доставчик на телекомуникационни системи, отбеляза своята двадесета годишнина на българския пазар. През изминалите две десетилетия компанията се утвърди като технологичен лидер, допринасяйки за модернизацията на българските телекомуникационни и информационни технологии. Интраком България се наложи на българския пазар чрез въвеждането на надеждни, високотехнологични и ефективни решения в мобилните мрежи и системи на най-големите телеком оператори. Компанията играе ключова роля в развитието на страната с внедряването, развитието и поддръжката на интегрирани проекти в телекомуникационния, финансов и публичен сектор, прилагайки експертно ноу-хау и осигурявайки едновременно поддръжка, обучение на експерти, център за обслужване на клиенти и др.

Георгиос Русос, главен изпълнителен директор на Интраком България, сподели: „През последните 20 години, решенията и услугите, които предоставяме на българския пазар, позволяват на нашите клиенти да модернизират своите ИКТ технологии, предлагайки първокласни и висококачествени услуги, а на бизнеса – да създаде условия за нови парични потоци и да улесни работните си процеси. Целият ни екип работи усилено, следвайки визията на компанията, за да допринесе за свят с високоскоростна комуникация, която ще направи възможни иновативните и подобряващи качеството на живот услуги в пазара, на който оперираме.“

За Интраком България
Интраком България e дъщерна фирма на Интраком Телеком – водещ производител и доставчик на телекомуникационни системи и интегрирани решения за фиксирани, безжични и мобилни оператори в региона на Европа, Русия и Общността на независимите държави, Близкия изток, Африка, Азия и Северна Америка. Компанията е предпочитан партньор в България като доставчик на телекомуникационни и IT решения, включително софтуер, оборудване и системи за интегриране в банковия и финансовия сектор, публичната администрация, строителството и обществените услуги. Мисията на Интраком България е да подкрепя процесите на модернизация и развитие на телекомуникациите и информационните технологии в страната. Повече за компанията можете да научите тук: 
http://intracombg.com.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1022