Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Търговия

14 Декември 15, 10:31 / Автор: BILLA
Кв. „Подуене“ в София се сдоби с изцяло реновиран BILLA магазин. Жителите на квартала ще могат да се възползват от много нови услуги и удобства в ежедневното си пазаруване
Обновяването на магазин BILLA в столичния квартал „Подуене“ официално приключи. Супермаркетът на бул. „Владимир Вазов” №20 вече е с освежена фасада и подновена търговска зала, разполага и с изцяло нови хладилни витрини с енергоспестяващо LED осветление.
Обновяването на магазин BILLA в столичния квартал „Подуене“ официално приключи. Супермаркетът на бул. „Владимир Вазов” №20 вече е с освежена фасада и подновена търговска зала, разполага и с изцяло нови хладилни витрини с енергоспестяващо LED осветление.

На всеки 30 минути клиентите на супермаркета ще могат да се възползват от вкусен и пресен хляб, изпечен на място в магазина от опитните майстор пекари на BILLA. Разнообразни и вкусни тестени изделия предлага на посетителите обновената зона за хляб, а за любителите на морските храни вече има и витрина с прясна риба и морски деликатеси.

„Предоставянето на качествени продукти и първокласното обслужване на нашите клиенти са от ключово значение за нас. Ето защо обновяването на BILLA магазините се явява като е един от приоритетите в дългосрочната ни бизнес стратегия и ни дава възможност да предложим много нови услуги и удобства на още повече българи“, сподели Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Обновеният магазин BILLA в кв. „Подуене“ ще предостави на своите клиенти асортимент от над 11 000 подбрани качествени стоки.  Освен от достъпните цени на продуктите,  клиентите могат да се възползват и от всички атрактивни ценови предимства, включващи собствените марки на веригата – Clever стандарт, ниска цена на над 200 артикула, BILLA бранд – марково качество, но на по-ниска цена; новата марка качествени продукти на веригата BILLA Premium; седмична акция със 130 артикула на промоционални цени; месечна BILLA Card Акция с над 600 артикула на промоционални цени; отстъпка на продукти срещу събрани точки; Гранде Оферта от 25% намаление на различна група продукти всеки петък и събота с BILLA карта.

Тази седмица приключи реконструкцията и в други два магазина на веригата в София – на бул. „Владимир Вазов“ 70 и на бул. „Братя Бъкстон“ 96. Клиентите ще могат да пазаруват в търговски зали с освежен и обновен интериор, ще имат възможността да се възползват и от изцяло обновени зони на плодове и зеленчуци, хляб и деликатеси.

REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 76 200, наети в около 3600 магазина. През 2014 г. общият оборот на компанията нарасна на 13,02 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 330 000 служители в около 15 000 магазина в 12 европейски страни, осигурявайки оборот от около 51,1 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY Reisen. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватия, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

Според независимо проучване от швейцарската организация ICERTIAS българските потребители са определили BILLA България като водеща в категориите „Символ за най-високо качество“, „Верига за продажби на дребно“, „Международна верига за продажби на дребно“.

На Европейските Бизнес Награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 34 града в страната с 93 магазина, 32 от които само в столицата. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0808