Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
02 Декември 15, 17:39 / Автор: CKBB
ASUS представи RT-AC88U
Последното поколение рутер клас AC3100 предлага скорости до 3167Mbit/s, широко покритие, вграден гейминг акселератор и 8 Gigabit LAN порта за интелигентна свързаност в дома
ASUS представи RT-AC88U, ултрабърз 802.11ac  двубандов безжичен рутер клас AC3100 с 4x4 антенна конфигурация за приемане и предаване.
Този висококласен и лесен за употреба рутер използва технологията Broadcom® NitroQAM™ и осигурява комбинирана двубандова скорост за трансфер на данни от до 3167Mbit/s — 2167Mbit/s на 5GHz честота и 1000Mbit/s на 2.4GHz честота. RT-AC88U е перфектен за онлайн гейминг при проблемна връзка, както и за гладък 4K/UHD видео стрийминг и за изключително бързо споделяне на файлове.
Конструкцията с 4 антени, комбинирана с ASUS AiRadar и универсалното генериране на лъчи осигурява на RT-AC88U перфектно представяне на различни устройства със своето широко, надеждно и бързо мрежово покритие. Онлайн гейминг феновете със сигурност ще оценят факта, че RT-AC88U е най-бързият рутер в света с вградения гейминг акселератор от Gamers Private Network® (GPN®) на WTFast® за изключително гейминг преживяване при нисък пинг.
Други иновации в RT-AC88U включват поддръжка за 802.3ad Link Aggregation, което позволява два Gigabit Ethernet LAN порта да се комбинират за супер бърза 2Gbit/s кабелна връзка .
RT-AC88U е идеалният избор за потребители с натоварени домашни мрежи с множество устройства, които се нуждаят от отлично покритие, ултрабързо представяне, изключителна стабилност и улеснена работа.
        
Подобрено Wi-Fi представяне с технологията Broadcom NitroQAM
RT-AC88U използва технологията Broadcom NitroQAM (1024-QAM) за увеличение на максималните Wi-Fi скорости едновременно на 5GHz и 2.4GHz честотни ленти с до 25% . С NitroQAM, скоростите на 5GHz честота могат да бъдат подобрени от 1734Mbit/s до 2167Mbit/s, а при 2.4GHz честота скоростите са увеличени от 800Mbit/s до 1000Mbit/s. Това дава възможност на RT-AC88U да постига обща комбинирана скорост на обмен на данни от до 3167Mbit/s за онлайн гейминг без накъсване и при трудни условия, за гладък стрийминг на 4K/UHD (ultra-high definition) филми и светкавичен обмен на файлове.

Широко и стабилно покритие с 4x4 двубандова антенна конструкция
С четири мощни двубандови външни антени, конфигурирани за 4-предаване, 4-приемане (4x4) MIMO конструкция на двете честотни ленти, RT-AC88U осигурява изключително стабилно Wi-Fi покритие, подходящо за домове с повече стаи и етажи.
Ексклузивният ASUS AiRadar използва универсална технология за генериране на лъчи за фокусиране на безжичния сигнал към устройствата, гарантирайки чиста и бърза връзка с минимални прекъсвания.

Вграден акселератор за гладък и бърз онлайн гейминг
ASUS RT-AC88U включва ексклузивен вграден клиент и безплатен абонамент за WTFast предлагайки на потребителите страхотно онлайн гейминг преживяване и то без допълнително заплащане  ! WTFast използва GPN, специална глобална частна мрежа, която автоматично осигурява на потребителите най-ниското пинг време и без забавяне – критично важни параметри при онлайн гейминга, за гладка и непрекъсната игра.
GPN може да намали средното пинг време при игра с 30-60%, да намали средното отклонение на скоростта с 70-90% и да елиминира забиването на рутера с 70-90%. Чрез автоматичното разпределяне на игровите пакети с данни към най-ефективните интернет маршрути се намалява загубата на данни, осигурявайки адекватна и динамична онлайн игра. GPN поддържа виртуално всички популярни мултиплеър онлайн игри и предлага оптимизирани настройки за повечето от тях.
Игровият акселератор е интегриран в лесния за използване ASUSWRT графичен интерфейс на RT-AC88U и не използва системни ресурси на игровото устройство. Това позволява работа с всяка игрова платформа, включително Windows, Mac OS, Linux и геймърските конзоли независимо от производителя или операционната система.

Максимална свързаност вкъщи: 8 Gigabit LAN порта и 802.3ad Link Aggregation
За най-доброто представяне на кабелните мрежи в един интелигентен дом, RT-AC88U притежава осем Gigabit Ethernet мрежови порта — два пъти повече от стандартен рутер — и поддържа 802.3ad Link Aggregation, технология която може да бъде открита единствено при професионалното мрежово оборудване. Link Aggregation позволява на потребителите да комбинират два порта от Gigabit Ethernet в единична 2Gbit/s кабелна връзка, използвайки два мрежови кабела между рутера и съвместимото устройство.
Link Aggregation е идеален за използване при устройства като 802.3ad-съвместимите NAS (network-attached storage), които могат бързо да запълнят стандартна 1Gbit/s мрежова връзка — например когато осъществяват архивиране на данни от множество устройства едновременно. RT-AC88U позволява на потребителите да решат този проблем и да имат изключително бърза връзка в домашната си мрежа.
С осем Gigabit LAN порта, потребителите могат да свързват повече устройства в домашната си мрежа, без да е необходимо да закупуват допълнително скъпо суич оборудване.
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1393