Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
09 Декември 15, 18:17 / Автор: CKBB
ASUS Republic of Gamers представи Swift PG279Q и Swift PG27AQ
Най-новите геймърски дисплеи с IPS панел и технология NVIDIA G-SYNC са новите попълнения в продуктовата линия ASUS ROG Swift
ASUS Republic of Gamers (ROG) представи Swift PG279Q и Swift PG27AQ дисплеи за гейминг с 27-инча IPS панел за широк 178 градусов зрителен ъгъл и богати, ясни цветове. ROG Swift PG279Q доставя 2K/WQHD (2560 x 1440) визуализации, докато ROG Swift PG27AQ има поразителната  4K/UHD (3840 x 2160) резолюция. Двата дисплея притежават технологията NVIDIA® G-SYNC™, която елиминира трептенето, минимизира накъсването и редуцира закъснението на картината. ROG Swift PG279Q е и първият в света дисплей с честота на обновяване от 165Hz за невероятно плавна гейминг картина. И двата дисплея разполагат с технологиите за намалено синьо лъчение и трептене на екрана -  Ultra-Low Blue Light и Flicker-Free, за да предпазят очите на потребителите по време на продължителни гейминг сесии. Ексклузивните за ASUS технологични подобрения като  GamePlus и GameVisual дават предимство на потребителите на игралната арена.  

Реалистична гейминг визуализация
Мониторите за геймъри на ROG Swift PG Series представляват ново поколение дисплей, създадени за да осигурят на геймърите въздействащи детайли. ROG Swift PG279Q има панел с резолюция 2K/WQHD (2560 x 1440), който предоставя невероятно детайлни изображения и до 77% по-голямо пространство на дисплея в сравнение със стандартните Full HD дисплей. Също така те покриват и цялата sRGB цветова гама.
ROG Swift PG27AQ има 1.07 милиарда цвята на дисплея (10-bit) и покрива пълната sRGB цветова гама. Дисплеят осигурява резолюция на изображението от 4K/UHD (3840 x 2160) и чист текст. С плътност на пикселите от 163ppi, той предоставя на потребителите несравними детайли. Мониторът разполага с до четири пъти по-добро пространствено представяне на екрана с Full HD и има ясно и ярко изображение по време на игри.
И двата дисплея предлагат висококачествено изображение с отличителни цветове, благодарение на технологията IPS (in-plane switching). Потребителите могат да се насладят на широк зрителен ъгъл -178 градуса с минимално изкривяване и промяна на цвета дори при наблюдение на дисплея от неудобна позиция.

Ултрагладка и безпроблемна игра
Серията ROG Swift Series е създадена, за да доставя по-бързо и по-гладко гейминг преживяване. ROG Swift PG279Q е първият дисплей в света с честота на опресняване на картината от 165Hz, за да редуцира насичането и трептенето на монитора, давайки на геймърите надмощие в забързаната игра на бойното поле, в състезания, стратегия в реално време, както и при спортни игри. Потребителите могат да избират между 60, 120 и 144Hz честота на опресняване в движение с помощта на Turbo Key. Потребителите могат напълно да се насладят на честотата на опресняване на ROG Swift PG279Q ако използват видеокартата NVIDIA® GeForce® GTX™ 960 или по-висок модел графика.
И двете ROG Swift PG279Q и Swift PG27AQ  се гордеят с технологията на дисплея NVIDIA G-SYNC за плавна и безпроблемна игра. Тази технология синхронизира честотата на обновяване на дисплея с NVIDIA GeForce GTX – графичния процесор на компютъра, за да елиминира трептенето, накъсването и забавянето на сигнала по време на игра.

Геймориентирани функции
Дисплеите от серията ROG Swift Series са с ексклузивната за ASUS GamePlus клавишна комбинация, която дава на геймърите Crosshair наслоявания, функции с таймер, и брояч на кадрите в секунда (frames per second, FPS). Мерникът с наслагване осигурява различни crosshair опции, така че потребителите да могат да избират най-подходящата за всяка отделна игра. Също има и таймер на екрана, който може да бъде позициониран в ляво на дисплея, за да  следите изминалото време игра, докато FPS броячът осведомява потребителите колко гладко протича играта.
Ексклузивната технология за ASUS GameVisual осигурява до шест предварително зададени режима на дисплея (Scenery, Racing, Cinema, RTS/RPG, FPS, и sRGB), които най-точно да паснат на различните жанрове игри. Тази уникална характеристика може лесно и удобно да се достъпи чрез клавишната комбинация On Screen Display (OSD) и менюто с настройките.

Широки възможности за свързаност
И двата монитора - ROG PG279Q и ROG PG27AQ имат опции за широк спектър свързаност, включително DisplayPort 1.2 и HDMI. Двата USB 3.0 порта осигуряват удобна пропускателна свързаност до десет пъти по-бърза от USB 2.0, и също могат лесно и бързо да зареждат мобилни устройства.
И двата дисплея разполагат с чифт 2-ватови говорители и 3.5 мм жак за слушалки за въздействащ звук по време на игра. Ергономичният кабел може да се прибира, за да остане игралната площ свободна.

Създадени за продължителен гейминг и мулти дисплей настройки
Серията дисплеи на ROG - Swift PG са разработени за продължителен гейминг. Технологията на  ASUS за редуциране на емисиите на синя светлина до 70% - Ultra-Low Blue Light и има четири различни филтъра в настройките, които лесно се достъпват през OSD менюто, чрез 5-степенен джойстик. Технологията Flicker-Free също спомага за намаляването на трептенето за по-комфортен гейминг.  
И двата монитора са преминали строги тестове за изпълнението си и имат сертификат от лабораториите TÜV Rheinland – глобален доставчик на услуги за техническа поддръжка, сигурност и сертифициране, за предотвратяване на трептенето и за ниско излъчване на сини светлинни емисии.
ROG Swift PG мониторите от серията са ергономично проектирани, с пълен наклон, ос на въртене, и регулиране на височината така че геймърите да определят сами позицията и зрителния ъгъл. И двата дисплея имат супер тесни декоративни рамки едва от 6 мм , които ги правят идеални за   лесни мултидисплейни настройки, също така те могат да се използват и за монтиране на стена (VESA).  

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1026