Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Банки и финанси

17 Декември 15, 10:43 / Автор: Crossroads Bulgaria
Онлайн кешбек услугите за първи път навлизат у нас през настоящите коледно-новогодишни празници
Настоящите коледно-новогодишни празници са първите, при които онлайн кешбек (cashback) услугите навлизат в България.
Това съобщиха от първия кешбек сайт в България Pesti.bg, който дава възможност да пестим, докато пазаруваме. В дните преди празниците от сайта отчитат сериозно нарастване на трафика и потребителите, което се дължи на предимствата на онлайн пазаруването (по-малко изгубени време и усилия), както и възможността да се спестят средства от коледното пазаруване.

Какво е кешбек?

Терминът идва от английски език и буквално означава "пари обратно" или "пари назад". Целта на кешбека е да върне част от парите, които купувачът е похарчил при онлайн покупката си.

Какво е Pesti.bg?

Чрез уеб сайта потребителят има възможност да спести над сто лева от коледното си пазаруване. Pesti.bg e агрегатор на линкове, който свързва потребителите с множество онлайн магазини от мрежата. Уникалното при него е, че сайтът предоставя комисионната си от всяка успешна онлайн поръчка на купувача под формата на кешбек. Услугата е безплатна за потребителя. Pesti.bg печели от бонус плащанията на онлайн магазините, получавани благодарение на големия брой купувачи, идващи чрез платени реклами на сайта.

Например, ако потребител иска да си купи нов парфюм, това, което трябва да направи, е да влезе в профила си в Pesti.bg и да намери желания от него онлайн магазин в базата данни. След това да натисне "Пазарувай сега" и ще бъде прехвърлен към магазина. Там ще пазарува както обикновено. А след няколко седмици, когато от сайта получат генерираната чрез поръчката на клиента комисионна, ще му я изплатят и по този начин той ще увеличи кешбек баланса по своята сметка.

"С Pesti.bg човек може да спестява много, без реално да усеща разлика при пазаруването си. Разплащане, гаранция на продукта, доставка и всичко останало си остава елемент между търговеца, от който пазарувате и вас. Pesti.bg е само мястото, на което се трупа вашият кешбек" - обяснява Петър Марчев, основател на сайта.

Повече информация е достъпна във видео клипа: 
https://www.facebook.com/pesti.bg.cashback/videos/770561856399842/

За Контакти:
press@crossroadsbulgaria.com

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5663