Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Събития

Вземи в gLOG
17 Декември 15, 10:46 / Автор: MobCon
MobCon се провежда в София за трети път
На 10 април 2016 за трети път в София ще се проведе MobCon EU -конференцията за мобилни технологии и приложения.
“MobCon EU” (http://mobcon.com/mobcon-europe/), конференция за мобилни технологии и разработване на мобилни приложения, ще се проведе за трети пореден път в София, в “Интер Експо Център” на 10 април 2016.

Конференцията ще включва 20 лекции в сферата на мобилните технологии, тяхното използване в големи корпорации, както и разработването и маркетирането на приложения. MobCon EU ще продължи с миналогодишната традиция за организиране на уоркшопи един ден преди конференцията (9 април), на които специалилисти ще приложат опита си при разработването на приложения.

След две успешни издания на MobDemo, MobCon EU отново ще бъде домакин и на състезанието за най - добра и иновативна идея за мобилно приложение. Победителите ще бъдат избрани след гласуване по време на събитието и ще получат награди на стойност 10 000 EUR. Конференцията дава възможност и на млади компании да споделят своята бизнес идея в обособен “Startup Corner” пред “бизнес ангели” и инвеститори.

Основните теми, които ще бъдат разгледани на конференцията са иновации в разработването на приложения за iOS, Android, Hybrid, Mobile Web и Windows Phone; ангажираност и потребителско изживяване на потребителите - UI/UX; последни тенденции при Wearables, Drones, IoT; цялостно интегриране на мобилни апликации - Mobile Data Security, Architecture, Infrastructure и маркетинг - App Monetization, App Discovery.

Тази година очакванията са над 700 души да вземат участие в конференцията. Лектори от В
ooking.com, Atlassian, IBM, Groupon, Twilio, VISA и много други ще споделят своя опит, наблюдения, добри практики и тенденции в сферата на мобилните технологии.

Участниците могат да заявят своето участие тук (
http://mobcon.com/mobcon-europe/mobdemo-application/).

За Контакти:Галина Стоянова
Източник: (Уебстраница):
http://mobcon.com/mobcon-europe/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0778