Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Търговия

Вземи в gLOG
17 Декември 15, 11:01 / Автор: BILLA
BILLA с тройно откриване на магазини в София и Варна
Два нови магазина BILLA в София и един във Варна отвориха врати след официална церемония, провела се едновременно и на трите локации. С тях общият брой на супермаркетите от веригата в страната става 96.
Два нови магазина BILLA в София и един във Варна отвориха врати след официална церемония, провела се едновременно и на трите локации. Новите супермаркети посрещнаха първите си клиенти с много изненади и отстъпки. С тези три нови магазина общият брой на търговските обекти на BILLA в България става 96.

Всеки ден посетителите на новооткритите магазини ще имат на разположение топъл и вкусен хляб, приготвен от майстор пекарите на BILLA. Хлябът ще се пече на всеки 30 минути, като вкусът и качеството му са гарантирани.

Асортиментът на супермаркетите е специално подбран за всяка локация така, че да отговоря на нуждите и спецификите на клиентите, които ще пазаруват в тях. Магазините предлагат апетитни месни и безмесни грил специалитети, приготвени на място по изпитани рецепти на специалистите от BILLA.

Посетителите на новите BILLA обекти ще имат богат избор от прясно и качествено месо на ниска цена, което се транжира и опакова всеки ден на място в магазините.

„Горд съм, че в рамките само на седмица успяхме да открием три нови магазина BILLA и да обновим четири други. Специално селектирани висококачествени стоки и първокласно обслужване – това е само малка част от онова, което нашите клиенти могат да открият в нашите магазини“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Новите супермаркети са разположени на удобни и комуникативни локации, така че да бъдат леснодостъпни за клиентите си. В София те се намират в жк „Люлин“ на бул. „Петър Дертлиев“ 104 и в жк „Хаджи Димитър“ на  ул. „Резбарска“ 1. Варна пък може да се похвали със седмия си магазин BILLA на ул. „Народни будители“ 6.

Днес официално приключи и реконструкцията на магазин BILLA на ул. „Софийски герой” №4 в столичния квартал „Хиподрума“. Той е с обновени и освежени фасада и паркинг зона. Супермаркетът е снабден с витрини с прясна риба,  сладкарски изделия собствено производство, витрина с прясно изпечени ядки, както и с щанд за свежи салати и прясно изцедени сокове.  Две нови островни зони – за скара и готови ястия, ще изкушават любителите на домашно приготвената кухня, а обновената касова зона пък скъсява времето за обслужване и прави пазаруването бързо, удобно, и лесно.

Миналата седмица приключи реконструкцията и в три други магазина на веригата в София – на бул. „Владимир Вазов“ 20, бул. „Владимир Вазов“ 70 и бул. „Братя Бъкстон“ 96.

REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 76 200, наети в около 3600 магазина. През 2014 г. общият оборот на компанията нарасна на 13,02 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 330 000 служители в около 15 000 магазина в 12 европейски страни, осигурявайки оборот от около 51,1 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY Reisen. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватия, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

Според независимо проучване от швейцарската организация ICERTIAS българските потребители са определили BILLA България като водеща в категориите „Символ за най-високо качество“, „Верига за продажби на дребно“, „Международна верига за продажби на дребно“.

На Европейските Бизнес Награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 34 града в страната с 96 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1068