Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
21 Декември 15, 09:48 / Автор: United Partners
TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ ДЖИДЖИ ХАДИД КАТО ГЛОБАЛЕН ПОСЛАНИК НА МАРКАТА TOMMY HILFIGER
Като част от новата визия на Tommy Hilfiger за жени, супермоделът и звезда в социалните медии Джиджи Хадид ще представи своята първа колекция, включваща дрехи, обувки, аксесоари и аромат, създадени в сътрудничество с дизайнера.
Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corporation, обяви, че международно известният супермодел Джиджи Хадид ще се появи като посланик на колекцията на Tommy Hilfiger за жени от есента на 2016 г., изграждайки новата визия и стратегическо разширяване в световен мащаб на дамското облекло на марката. Като ексклузивен посланик, Хадид си партнира с Томи Хилфигър, за да представи първата си колекция, създадена в сътрудничество с емблематичния американски дизайнер. Тя ще бъде лансирана през есента на 2016 г. и ще включва дамски спортни облекла, обувки и аксесоари, включително часовници и слънчеви очила, както и нов аромат, който представя изключителния поглед на Хадид върху съвременната мода, смесен с характерния за Хилфигър класически американски стил.
"Познавам Джиджи и семейството й от години и за мен беше удоволствие да наблюдавам как тя се превръща в един от най-добрите модели и най-влиятелни фигури в света", споделя Томи Хилфигър. "Джиджи е се е появявала на редица модни подиуми и сега сме развълнувани да продължим сътрудничеството си с нея като новото лице на дамското облекло и аромата на Tommy Hilfiger. Тя наистина олицетворява съвременното момиче на Томи. Нейната харизматична личност е винаги ярка и оптимистична, а стилът й е уверен, безупречен и готин".
Сътрудничеството с Хадид ще се отрази на стратегическата цел на компанията за разширяване на бизнеса с дамски облекла в световен мащаб.  Въпреки че брандът вече се радва на значителни приходи, има огромен потенциал за допълнителен растеж във всички дамски категории. Стратегията за растеж обхваща посоката на дизайните, дизайна на магазините, мърчандайзинга, представянето и комуникацията и представя една  нова, свежа визия на дамските облекла на Tommy Hilfiger. Част от стратегията е и утвърждаването на марката като водеща в света на достъпните дизайнерски марки, които предлагат стилни класически артикули с игрива и модерна визия.
Наричана "социален супермодел", Хадид спомага за оформянето на света на моделите в 21-ви век и преоткрива ролята на супермодел в модерната култура. Чрез невероятния обхват на нейните социални канали, тя се свързва с фенове си по целия свят - над 9,8 милиона само в Instagram. По този начин тя им предлага уникален поглед в начина на живот на една модна икона.  Тя се появява на кориците на Vogue, W, Harper’s Bazaar, Elle, Teen Vogue, Numéro, Schön !, и CR Fashion Book и участва в музикални клипове и телевизионни програми по целия свят.
"Не съм вярвала, че ще имам възможността да създам дизайнерска колекция! Фактът, че Томи Хилфигър се обърна към мен за сътрудничество, е сбъдната мечта“, споделя Джиджи Хадид."Аз винаги съм се наслаждавала на неговата компания и цял живот съм била негов фен. Томи е човек, с който се работи лесно и приятно. Винаги съм се възхищавала на неговата марка, кампаниите му и стила на дизайните. Мисля, че нашата колекция отбелязва емблематичния за Томи начин на живот и смесва в себе си по малко от всичко: има стилове, които са наистина хипи-шик; стилове, които са спортни и стрийт; мъжкарски стилове, но с дамски привкус; всеки ще хареса различна част от колекцията.“
Кампаниите за колекцията и за аромата ще бъдат заснети в началото на 2016 г. в Ню Йорк, и ще бъдат представени в световен мащаб през есента на 2016 г. със специални печатни и онлайн реклами в целия свят. Кампанията на Хадид ще се проведе успоредно със сезонна реклама на марката, както и с мъжката колекция Tailored и с кампанията за бельо, чийто посланик е Рафаел Надал.  За да подкрепи партньорството, Хадид ще посети ексклузивни събития за лансирането на колекция в ключови магазини по целия свят. Тя ще посети и модното шоу на марката Hilfiger по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.
Tommy Hilfiger има дълга история на работа с вдъхновяващи икони на поп културата и Хадид се присъединява към списък на влиятелни жени, които си сътрудничат с марката. Сред предишните партньори са Бионсе, Кейт Хъдсън, Шарлот Генсбур, Наоми Кембъл, Наоми Уотс и Алекса Чънг. През последните сезони Суки и Ейми Уотърхаус и Бехати Принслу представиха по свой начин какво означава да бъдеш момиче на Томи. Марката събра и впечатляващ списък от топ модели, които са били част от нейните модни ревюта, включително Кендъл Дженър, Хейли Болдуин, Лизи Джагър, Джорджия Мей Джагър, Бела Хадид, Бинкс Уолтън и Стела Максуел.
Hilfiger Collection за Есен '16 и спортната колекция на Tommy Hilfiger, включително колекцията  и ароматът на Хадид, ще бъдат на разположение в магазините на Tommy Hilfiger в световен мащаб. Приятели и съмишленици на марката са поканени да се присъединят към дискусията в социалните медии, като използват #TOMMYXGIGI и @TommyHilfiger и @GigiHadid.

За Контакти:
nikol.breicheva@united-partners.com

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1134