СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

21 Декември 15, 16:24 / Автор: United Partners
Българските картодържатели имат шанса да посетят и да се докоснат до духа на 66-тия Международен филмов фестивал в Берлин
MasterCard предлага на своите премиум картодържатели да спечелят единствен по рода си пакет за двама „Вечеря със звездите” по време на фестивала
MasterCard, международната водеща технологична компания за платежни решения, се присъедини към подбрания кръг на едно от най-престижните събития в света за международната филмова индустрия – Берлинале – през 2015 г. MasterCard надгражда услугите си с емоция и ексклузивност, като прави партньорството си с Берлинале част от платформата си „Безценно“. Българските картодържатели сега имат възможността да се докоснат до звездния дух на един от най-старите филмови фестивали в Европа.

В кампанията си „Безценно“, MasterCard предлага на своите клиенти неоценими преживявания, незабравими емоции и привлекателна добавена стойност. От 21-31 декември 2015 г. българските притежатели на карти MasterCard Gold, Platinum, World и World Elite могат да спечелят неповторим пакет за двама „Вечеря със звездите” по време на Берлинале 2016, включително:

•       Покана за специална вечеря на 66-ия Международен филмов фестивал Берлинале
•       Разходка „зад кулисите“
•       Разходка по червения килим и достъп до VIP ложата
•       Покана за Гала премиерата в Берлинале Паласт
•       Филмова премиера с най-добрите места в непосредствена близост до екипа на филма

Звездното изживяване включва и 2 нощувки в луксозен хотел, трансфери от/до летището, покриване на пътни разноски и други привилегии. Повече за това как да участвате в кампанията може да намерите тук:

“Партньорството ни с Берлинале е част от платформата ни „Безценно“. Кампанията е основана на вечното прозрение, че преживяванията имат по-голямо значение от материалните неща. Способността й да създава емоция, да влияние на поведението, да обединява хората и да се докосва до страстта на потребителите създава у клиентите ни незабравими емоции по целия свят. Партнирайки си с Берлинале се стремим да изненадаме и очароваме потребителите, като им осигурим безценно преживяване в една от страстите им – киното, когато филмови звезди, кинодейци, режисьори и филмови ентусиасти от цял свят се събират в Берлин”, каза Артур Туремка, генерален мениджър на MasterCard за Балканите.

За Контакти:United Partners