Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Политика

22 Декември 15, 11:07 / Автор: Българско национално обединение
Извънредно посещение на председателя на политическата партия - Българско национално обединение в руския парламент
Преди часове се завърна председателят на младежката партия „Българско национално обединение” – Георги Георгиев от руския парламент “ Государственная дума “. Там бяха проведени срещи на високо държавно ниво с представители на руската Дума. На една от срещите с Анатолии Карпов – световен шампион по шахмат, президент на международна асоциация „фонд на мира” и депутат от единна Русия, бяха дискутирани следните теми – как да се помогне на България в областта на туризма, внос на биопродукти в Русия и обмен на фармацефтични продукти. Също така и за развитието на Българо-Руските отношения в областта на културата и спорта. Лично г-н Карпов обеща да съдейства на български кандидат студенти , които имат желание да учат в Русия като им даде възможност за безплатно обучение със стипендия и пансион. Също така бяха проведени срещи с младежки руски политически организации. Младежката партия БНО, планува през новата 2016г. посещения в Сърбия, Германия, Италия и Китай, отново с младежки правителствени организации. Партията БНО, представлявана от Георги Георгиев стана член на Московският Евразийски кластер и основен представител за България.
Преди часове се завърна председателят на младежката партия „Българско национално обединение” – Георги Георгиев от руския парламент “ Государственная дума “. Там бяха проведени срещи на високо държавно ниво с представители на руската Дума. На една от срещите с Анатолии Карпов – световен шампион по шахмат, президент на международна асоциация „фонд на мира” и депутат от единна Русия, бяха дискутирани следните теми – как да се помогне на България в областта на туризма, внос на биопродукти в Русия и обмен на фармацефтични продукти.  Също така и за развитието на Българо-Руските отношения в областта на културата и спорта. Лично г-н Карпов обеща да съдейства на български кандидат студенти , които имат желание да учат в Русия като им даде възможност за безплатно обучение със стипендия и пансион.
             Също така бяха проведени срещи с младежки руски политически организации.
             Младежката партия БНО, планува през новата 2016г. посещения в Сърбия, Германия, Италия и Китай, отново с младежки правителствени организации.
             Партията БНО, представлявана от Георги Георгиев стана член на Московският Евразийски кластер и основен представител за България.

За Контакти:
bno@abv.bg

Източник: www.bno.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6047