Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Търговия

Вземи в gLOG
22 Декември 15, 12:22 / Автор: BILLA
BILLA с ново двойно откриване в страната само в рамките на седмица. Поморие се сдоби с първия си магазин от веригата
Още два магазина BILLA отвориха врати в един и същи ден. Това са супермаркетите в София на адрес ж.к. Обеля 2, ул. „Дико Илиев“ 6 и в Поморие на ул. „Княз Борис I“ 104. С тези два търговски обекта общият брой на BILLA магазините в България става 98.
Още два магазина BILLA отвориха врати в един и същи ден. Това са супермаркетите в София на адрес ж.к. Обеля 2, ул. „Дико Илиев“ 6 и в Поморие на ул. „Княз Борис I“ 104. С тези два търговски обекта общият брой на BILLA магазините в България става 98. За първи път жителите на Поморие ще имат възможност да пазаруват от супермаркет на веригата BILLA в града си. За софиянци пък това ще бъде поредният BILLA магазин, който ще им предостави високо качество, което всеки може да си позволи.

Разнообразни и вкусни хлебни изделия, приготвени от сертифицирани майстор пекари, месни и безмесни грил специалитети, свежо и качествено месо, са само малка част от нещата, от които клиентите на новооткритите магазини ще могат да се възползват.

„Ежедневно полагаме усилия, за да предоставим качествени стоки на достъпни цени, и нашите клиенти го оценяват. Една от основните ни цели е да бъдем близо до клиентите си. Радвам се, че с тези два магазина ще достигнем до още повече хора, предлагайки им лесно, бързо, приятно и изгодно пазаруване всеки ден“, коментира Бойко Сачански, Управител на BILLA България.

Новите супермаркети ще предлагат на своите клиенти над 1000 ниски цени всеки месец: седмична акция с над 130 артикула на атрактивни цени; месечна BILLA Card акция с над 600 артикула на промоционални цени; отстъпка на продукти срещу събрани точки; Гранде оферта от 25% намаление на различна група продукти всеки петък и събота с BILLA Card.

Наскоро BILLA реконструира четири от своите магазини в столицата, като добави много нови услуги и удобства за клиентите си. Само преди дни веригата отвори три нови магазина – два в София и един във Варна.

REWE International е пазарен лидер в Австрия в сектора на търговията на дребно с козметични и хранителни продукти и е един от най-големите работодатели в страната. В Австрия и в други страни броят на служителите на REWE International възлиза на 76 200, наети в около 3600 магазина. През 2014 г. общият оборот на компанията нарасна на 13,02 млрд. евро.

Компанията е част от немската REWE Груп, един от европейските лидери в търговията и туризма. В момента за REWE Груп работят 330 000 служители в около 15 000 магазина в 12 европейски страни, осигурявайки оборот от около 51,1 млрд. евро.

От своята централа във Винер Нойдорф, Австрия, REWE International управлява търговските фирми BILLA, MERKUR, PENNY, BIPA и ADEG в Австрия, както и много собствени марки. Компанията е активна и в туристическия бранш чрез BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR Ihr Urlaub и PENNY Reisen. В същото време REWE International развива успешен бизнес и в сегмента на супермаркетите в седем страни от Централна и Източна Европа: България, Хърватия, Чехия, Румъния, Русия, Словакия и Украйна.

BILLA България е първата международна верига супермаркети на българския пазар, навлязла през 2000 г. с откриването на първия си магазин на 5 октомври в София. В класацията на в. „Капитал“ – „Най-големите 100 български компании“, BILLA България е сред първите 30. Компанията е и сред най-големите чуждестранни фирми у нас.

Според независимо проучване от швейцарската организация ICERTIAS българските потребители са определили BILLA България като водеща в категориите „Символ за най-високо качество“, „Верига за продажби на дребно“, „Международна верига за продажби на дребно“.

На Европейските Бизнес Награди компанията е отличена като „Национален шампион“ в категорията „Екологична и корпоративна устойчивост“.

Веригата е представена в 35 града в страната с 98 магазина. Компанията продължава интензивно да развива своята мрежа от супермаркети.

BILLA въведе успешно и ритейл иновации в магазина си на бул. „България“ в София, превърнал се в образец за качество, свежест, разнообразие и удобство. Само там ексклузивно за страната е представена най-голямата и успешна на австрийския пазар биомарка Ja!Natuеrlich.

Компанията успешно стимулира развитието на българското производство, партнирайки си с местни производители в рамките на различни програми за развитие на регионите.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5885