Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
23 Декември 15, 13:10 / Автор: United Partners
Преосмисляне на грижата за дрехите: P&G представя иновации, породени от разрастващата се лайфстайл и модна тенденция за преобладаващото спортно-елегантно облекло в гардероба на потребителите
Световните марки Ariel и Lenor са на път да променят грижата за дрехите, за да запазят като нови за по-дълго свойствата на материята, които определят стила, комфорта и функционалността, в разрастващата се глобална тенденция за облеклото от свободното време
БЪДЕЩЕТО НА СПОРТНО-ЕЛЕГАТНОТО ОБЛЕКЛО СПОРЕД ВОДЕЩИЯ МОДЕН ДИЗАЙНЕР ЖИЛ ДЕКОН
Тенденцията в  спортно-елегантното облекло изглежда ще се запази през 2016 г., като според експертите тя е на път да се утвърди като един от най-бързорастящите сектори в модата до 2020 г. Всъщност, за мнозина това не е просто тенденция, а по-скоро културна и лайфстайл промяна, която отразява променящите се нагласи. За някои това дори е вманиачаване по здравословния начин на живот и добрата физическа форма.

Ariel и Lenor, заедно с прочутия дизайнер и глобален моден консултант на P&G Fabric Care – Жил Декон, разглеждат тенденцията в спортно-елегантното облекло и материите, които се свързват с него, като за целта представят ограничена колекция капсули за пране, ексклузивно представени на събитието P&G Future Fabrics в Барселона на 2 декември 2015 г.

“Вдъхновяват ме жени, които се обличат със самочувствие, излъчват увереност и уравновесеност със стила си. Исках да създам модели, които срещат този дух с атлетичното и енергично отношение. Тази колекция е за това да бъдеш уникален и индивидуален, да се чувстваш комфортно в дрехите си, никога да не се ограничаваш и винаги да си готов да се представиш по най-добрия начин.” коментира Жил.

КАЧЕСТВАТА, КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ  СПОРТНО-ЕЛЕГАНТНОТО ОБЛЕКЛО,  И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ПРЕД ГРИЖАТА ЗА ДРЕХИТЕ
Чрез събирането на стила с комфорта и функционалността на спортните дрехи, облеклото за свободното време поставя нови стандарти в конфекцията, което води като резултат до дрехи, които демонстрират най-доброто от двата свята. Тялото се подчертава, но без да се стяга, присъства висока степен на еластичност и комфорт, както и възможност за пране в перална машина. Моделите са с много приложения, стилни и неофициални.

Според световно проучване, проведено наскоро по поръчка на P&G Fabric Care* от името на Ariel и Lenor за популярността на тенденциите за носене на спортно-елегантно облекло:
 - Почти трима от четирима потребители (71%) считат дрехите, вдъхновени от активния живот, за част от “нормалните” си дрехи в ежедневието;
 - Повече от един от четирима (27%) твърди, че клиновете са най-предпочитаните им дрехи за носене всеки ден;
 - Мнозина носят дрехи, вдъхновени от активния живот, в ежедневните си ангажименти (56%), когато пътуват (47%), пазаруват (41%) и дори когато излизат на вечеря (16%).

Тази нова тенденция води със себе си предизвикателство, що се отнася до грижата за дрехите. Днес 60% от зареденото в пералната пране съдържа дрехи, които не са от памук. Спортно-елегантното облекло е от трикотажни платове – полиестер, ликра, нови вълни, както и много други тъкани, което означава, че прането е по-разнообразно от всякога. Хората в момента са изправени пред над 900 комбинации за пране, в зависимост от разнообразните влакна, състава на тъканите, обема на зареденото в пералната пране, замърсяването, наличието на петна и качеството на водата.

НАУКАТА ЗА КОГНИТИВНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ ОБЛЕКЛОТО, ПОМАГА ЗА ИНОВАЦИЯТА НА ARIEL И LENOR
Да се разбере връзката между човека и дрехите, които носи, е ключово за преосмислянето на грижата за дрехите. Марките Ariel и Lenor от P&G Fabric Care предприеха поредица от изследвания с водещия когнитивен психолог д-р Лорънс Розенблум от Калифорнийския университет в Ривърсайд, за да проучат по-дълбоко феномена “Когнитивно представяне, в зависимост от облеклото”. Този термин описва подсъзнателния ефект на дрехите ни върху начина, по който се възприемаме, по който мислим, върху нашите настроения и поведение.

Съществуващите изследвания показват, че хората се справят по-добре, когато носят дрехи, които се свързват с важни аспекти на задачата, която изпълняват. В допълнение на това, ранните експерименти показват, че когнитивните способности се подобряват, когато се носят чисти дрехи. Цели 70% от хората твърдят, че като носят свежо облекло, вдъхновено от активния живот, се чувстват по-енергични, а 62% казват, че то повишава увереността им*, което показва истинската важност на правилната грижа за дрехите.

“Определено съществуват когнитивни последствия от носенето на официални дрехи, спрямо неофициалните. Дрехите ни променят начина, по който се възприемаме, но също така променят начина, по който работи нашият мозък, как формира понятия и какви решения вземаме в резултат на това. Нашите дрехи ни влияят на съвсем различно ниво, което съществува без другите да ни казват как изглеждаме и се чувстваме.” коментира д-р Лорънс Розенблум, когнитивен психолог от Калифорнийския университет в Ривърсайд.

Удобството, стилът и енергичността се превърнаха във вездесъщи качества, свързвани с ежедневното облекло, а на преден план в научно-изследователската и развойната дейност за всички продукти на Ariel и Lenor за грижа за дрехите, е запазването на качеството “като нов”.

ФОРМУЛАТА ADVANCED CLEAN НА ARIEL ПОМАГА ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА КАЧЕСТВАТА НА ТЪКАНИТЕ, КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ СПОРТНО-ЕЛЕГАНТНОТО ОБЛЕКЛО КАТО НОВО
Формулите на Ariel предоставят почистване от ново поколение, което дава ненадмината грижа за дрехите при най-новите съчетания от естествени и синтетични влакна в ежедневното облеклот, посредством процесите Пречистване на влакната на Ariel и Съхраняване на влакната на Ariel. Този Комплекс за почистване в дълбочина от ново поколение позволява прането при по-ниски температури, което спомага за защита на цветовете и влакната на тъканите, особено при влакна като еластан, които са изключително често срещани в облеклото за свободното време и са склонни към увреждане.

Благодарение на патентованата комбинация от почистващи технологии от ново поколение, Ariel премахва видимата и невидимата мръсотия, проникнала дълбоко в тъканите, като същевременно предотвратява повторното й отлагане по влакната, за да се спре натрупването й, тъй като тя може да причини увреждане и преждевременно стареене на дрехите (процес, който експертите на P&G по грижа за дрехите наричат “сив воал”).

Ariel също помага за запазване на усещането за комфорт при ежедневното облекло посредством технологиите FibreSCIENCE, специализирани в оптимизирането на условията за пране, за да останат влакната непокътнати и с усещане за дрехите “като нови”.

LENOR – ЗАЩИТА НА ВЛАКНАТА И ДЪЛГОТРАЙНА СВЕЖЕСТ ЗА СЪХРАНЯВАНЕ НА СТИЛА И КОМФОРТА НА СПОРТНО-ЕЛЕГАНТНОТО ОБЛЕКЛО В НАЙ-ДОБРИЯ МУ ВИД
Формулата на Lenor помага за съхраняване на структурата и строежа на спортно-елегантното облекло и приповдига настроението с ухание на парфюм.

Вдъхновен от връзката между емоциите на хората и аромата, Lenor подобрява облеклата и настроенията с усъвършенстваната ароматна технология и парфюмните масла, които осигуряват неустоимо свежо преживяване и дълготрайно ухание през целия ден. Всеки деликатен парфюм на Lenor съчетава повече от 60 ароматни компонента, които дават богати и сложни нотки на уханието.

Освен това Lenor прониква дълбоко в тъканите, за да омекоти влакната и да намали триенето между материите. Благодарение на процеса на Защита на влакната на Lenor, след само 5 до 10 пранета се наблюдава видима разлика, с по-малко завалване и топчета, за защита срещу свиване/отпускане при носене и запазване на усещането “като ново” на  облеклото за свободното време. Всяка капка Lenor съдържа милиарди омекотяващи вещества, които помагат за намаляване на триенето на ниво влакно по време на прането, както и при ежедневното носене, свеждайки до минимум вероятността от поява на завалване или топчета по тъканта, които причиняват увреждане и преждевременно стареене на дрехите.

Само в една бутилка от Lenor има достатъчно омекотяващи вещества, за покриване на 37 000 кв. м. Това е достатъчно, за да запълни мястото на Саграда Фамилия** в Барселона приблизително три пъти***.

Съхранете спортно-елегантното облекло като ново за по-дълго време с Ariel и Lenor

За Контакти:
nikol.breicheva@united-partners.com

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1517