Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
07 Януари 16, 15:08 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei представи своето първо бижу на глобалната сцена за 2016 г. - Mate 8
Премиерата на най-новата звезда в смарт портфолиото на китайския технологичен гигант Huawei вече е факт. Компанията избра тазгодишното издание на най-голямото изложение за потребителска електроника в света – CES 2016, за да представи своя нов флагман Mate 8 – смартфон с уникални производителност, мощност и издръжливост на батерията. Mate 8 изцяло следва дългогодишната стратегия на Huawei да разработва устройства от най-висок клас, които отговарят на изискванията на потребителите и печелят лоялността им към бранда.
Премиерата на най-новата звезда в смарт портфолиото на китайския технологичен гигант Huawei вече е факт. Компанията избра тазгодишното издание на най-голямото изложение за потребителска електроника в света – CES 2016, за да представи своя нов флагман Mate 8 – смартфон с уникални производителност, мощност и издръжливост на батерията. Mate 8 изцяло следва дългогодишната стратегия на Huawei  да разработва устройства от най-висок клас, които отговарят на изискванията на потребителите и печелят лоялността им към бранда.

С най-мощния в света чипсет, с батерия с висок капацитет и стилен дизайн, включително уникалната опция за цвят „мока“, Huawei Mate 8 е идеалният смартфон за съвременния работещ човек, който е постоянно в движение, но винаги в крак с най-новите тенденции.

„Mate 8 е нашето най-ново предложение, което отговаря на нуждите на съвременния бизнес стил. С този бърз и безупречно проектиран смартфон потребителите могат да работят по-ефективно и така да си спестят ценно време, което да прекарат с приятели, семейство или просто да имат време за себе си – коментира Кевин Хо, президент на телефонната продуктова линия в Huawei Consumer Business Group. – Mate 8 е най-добрият смартфон от висок клас. Той е с перфектен баланс между изключителна производителност и дълъг живот на батерията, което дава възможност на хората да поддържат връзка и да бъдат по-продуктивни във всеки един аспект от живота си.“

Производителност и ефективност на макс

Mate 8 е първият смартфон в света с чипсет Kirin 950 и с повишени производителност на главния процесор (CPU) – с до 100 процента, на графичния процесор (GPU) – с до 125 процента, и на енергийната ефективност – с до 70%, в сравнение с Kirin 925. Балансът между високата енергийна ефективност на устройството и производителността от най-висок клас е постигнат чрез четири ядра A72 с честота 2.3 GHz, и четири ядра A53 с честота 1.8 GHz, както и благодарение на новаторския хардуер, операционната система Android Marshmallow 6.0 и фирмения потребителски интерфейс Huawei EMUI 4.0.

Оборудван с батерия с капацитет 4000 mAh, Mate 8 може да се похвали с „продължителност на живота“ от над два дни при нормална употреба. А благодарение на технологията за бързо зареждане само за 30 минути телефонът може да бъде зареден достатъчно за пълноценна работа в рамките на един ден, което е със 105 процента по-бързо от времето, необходимо за това на iPhone 6S Plus.

Интелигентен и сигурен

Huawei Mate 8 впечатлява с технология за защита от най-ново поколение. Сензорът за пръстови отпечатъци дава 10% по-добро идентифициране, три нива на сигурност, които осигуряват висока степен на защита на потребителите, и 100% по-бързо отключване.

Mate 8 поддържа два стандарта (Identity Online и Android M) за пръстови отпечатъци за по-добра защита на плащанията, извършвани през смартфон, които са достъпни в определени пазари. Мощният процесор поддържа също криптиране в реално време за по-сигурна защита на съхранените данни в телефона. Mate 8 осигурява заключване с парола на микро SD картата с цел предотвратяване на неоторизиран достъп до нейното съдържание. Така, ако смартфонът бъде откраднат, потребителските данни са защитени и няма опасност да попаднат в „лоши“ ръце.

Професионална фотография

През последните 3 години Huawei инвестира 98 милиона долара в разработката на първокласен сензор за изображения с по-бързо фокусиране, по-висока яснота на картината и по-добри цветове. Във Франция бе сформиран водещ екип от 300 инженери, за да се повиши скоростта на обработка на изображенията от камерата, и резултатът е на лице при Mate 8. Телефонът е оборудван с революционна 16MP основна камера Sony IMX298 и 8 MP предна камера с нов „beauty” режим за перфектни селфита.

Безупречна връзка

Huawei Mate 8 разполага с технологията Super Hands-Free 3.0, която позволява безупречна hands-free работа със смартфона в различни ситуации. Независимо дали сте в кола, конферентна зала или на парти с много хора, ще можете да се радвате на безпроблемни разговори дори и да сте на 3 метра разстояние от телефона. С новите технологии, приложени при Huawei Mate 8, конферентните разговори с този смартфон са със звук и картина, по-ясни от когато и да било преди благодарение на 120-градусовото улавяне на звук и насочения режим за потискане на шума .

 Mate 8 разаполага с аудио-записваща функция, която чрез  три микрофона  автоматично засича източниците на звук и записва гласове от всички посоки. По време на възпроизвеждане на записа потребителите могат да изберат посоката на източника на звука, който искат да чуят.

Глобално свързан

Mate 8 поддържа глобална свързаност и повече честоти от всеки друг смартфон с две SIM карти, включително четири 2G честоти, девет 3G честоти и 18 4G честоти в 217 страни и региони. Това го прави идеалното устройство за съвременния пътуващ бизнесмен.

Красив дизайн

Mate 8 е с изключително изискан и елегантен дизайн – с красив 6-инчов дисплей с висок контраст, защитен с извито 2.5D стъкло, и с алуминиев корпус, като съотношението на екран и тяло е 83 процента.

Първоначално Huawei Mate 8 ще бъде наличен в повече от 30 страни, включително Испания, Германия, Обединени Арабски Емирства, Мексико и Австралия. Устройството ще струва 599 евро за версията 3GB+32GB и 699 евро за версията 4GB+64GB. Mate 8 ще се предлага в четири елегантни цвята: „шампанено-златист” (champagne gold), „лунно-сребрист” (moonlight silver), „метално сив” (space grey) и цвят „мока” (mocha brown).


За Huawei Consumer Business Group:
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света.  Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства. С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.

За повече информация, моля, посетете сайта: 
consumer.huawei.com
За редовни новини – следете ни в социалните мрежи:
Facebook: 
www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Twitter: 
twitter.com/HuaweiDevice
Google+: 
google.com/+HuaweiDevice
YouTube: 
youtube.com/HuaweiDevice
Flickr: 
flickr.com/HuaweiDevice

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1278