Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
07 Януари 16, 15:12 / Автор: M3 Communications Group, Inc.
Huawei представи две лимитирани Swarovski версии на своя смарт часовник
Изненадите от Huаwei тази седмица продължават по зашеметяващ начин. По време на технологичното изложение CES 2016, което се провежда тази седмица в Лас Вегас, китайската технологична компания представи две нови версии на своя смарт часовник: HUAWEI WATCH Jewel и HUAWEI WATCH Elegant. Двата лимитирани дизайна са създадени в сътрудничество с водещата бижутерска компания Swarovski и бележат началото на една нова линия в стратегията на компанията – да се фокусира върху дамите.
Изненадите от Huаwei тази седмица продължават по зашеметяващ начин. По време на технологичното изложение CES 2016, което се провежда тази седмица в Лас Вегас, китайската технологична компания представи две нови версии на своя смарт часовник: HUAWEI WATCH Jewel и HUAWEI WATCH Elegant. Двата лимитирани дизайна са създадени в сътрудничество с водещата бижутерска компания Swarovski и бележат началото на една нова линия в стратегията на компанията – да се фокусира върху дамите.

Вечна красота за всеки повод

Стилният HUAWEI WATCH Jewel е инкрустиран с 68 кристала Swarovski Zirconia, симeтричнo разположени върху оцветения в розово злато корпус. Всяко от тези кристалчета е с размер 1.5 мм. Благодарение на тях това бижу блести повече от всеки друг умен часовник на пазара в момента.

HUAWEI WATCH Elegant изпъква с друг интересен дизайн на рамката около екрана. При него изящните кристали по позлатената рамка са заменени с ефектна „назъбена“ шарка.

Красивият външен вид на двете версии на смарт часовника се допълва от елегантна каишка, която е от фина италианска кожа и е налична в два цвята: перлено-бяло и сапфирено-синьо. Подобно на оригиналната версия на устройството HUAWEI WATCH Jewel и HUAWEI WATCH Elegant са с предварително инсталирани 40 разнообразни дизайна на циферблата, включително и 10 ексклузивни дамски варианта.

Където мода и технология се срещнат

Двете нови елегантни версии на смарт часовника имат същите функционалности като оригиналния модел, чийто дизайн е вдъхновен от класическите швейцарски часовници. HUAWEI WATCH Jewel и HUAWEI WATCH Elegant са с диаметър на корпуса от 44 мм, а техния 1.4“ напълно кръгъл AMOLED дисплей е покрит с устойчив на надраскване сапфирен кристал, какъвто се ползва и в луксозните часовници. Корпусът от неръждаемата стомана е в елегантния розово-златист цвят. Използваната за корпуса студено кована стомана, покрита с розово злато, е изключително издържлив материал и превръща покупката на която и да е от версиите на часовника в надежден избор.

Всички модели на HUAWEI WATCH използват операционната система Android Wear и са съвместими с Android и iOS и могат да показват известия за входящи разговори, SMS, бързи съобщения и електронна поща. Часовникът разполага с Bluetooth свързаност за използване на безжични слушалки, което означава, че можете да слушате записана в паметта на устройството музика, докато тренирате. Благодарение на опцията за контрол чрез гласови команди на музикалния плеър и на възможностите за навигация, този часовник е идеалната компания за сутрешен крос. Пулсът се измерва точно чрез специалния сензор, а 6-посочният акселерометър може да отчита дейности като ходене, бягане и планинско катерене.

Премиум часовник, вдъхновен от дизайна на класическите инструменти за измерване на времето това е HUAWEI WATCH – мястото, където мода и технология се комбинират в перфектен синхрон.

Наличност

Стандартните модели на Huawei Watch са налични в над 20 страни и региони, включително Австрия, Австралия, Белгия, Канада, Коста Рика, Чехия, Дания, Франция, Финландия, Германия, Хонконг, Италия, Япония, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Сингапур, Испания, Швейцария, Тайван, Обединени арабски емирства, Великобритания и САЩ. HUAWEI WATCH Jewel и HUAWEI WATCH Elegant ще бъдат пуснати в продажба в същите 20 страни и региони през март месец тази година.


За Huawei Consumer Business Group:
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света.  Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства. С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.

За повече информация, моля, посетете сайта: 
consumer.huawei.com
За редовни новини – следете ни в социалните мрежи:
Facebook: 
www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Twitter: 
twitter.com/HuaweiDevice
Google+: 
google.com/+HuaweiDevice
YouTube: 
youtube.com/HuaweiDevice
Flickr: 
flickr.com/HuaweiDevice

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.5792