Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Телекомуникации

Вземи в gLOG
08 Януари 16, 16:50 / Автор: Huawei
Huawei с ключови партньорства в премиум сегмента
Като част от представянето си на CES 2016, Huawei Consumer Business Group сподели повече подробности за своите бизнес партньорства, чрез които ще се създаде нова потребителска екосистема в мобилните технологии, обединяваща най-доброто от технологиите, разплащанията, звука и модата в най-новите потребителски устройства на бранда.
Като част от представянето си на CES 2016, Huawei Consumer Business Group сподели повече подробности за своите бизнес партньорства, чрез които ще се създаде нова потребителска екосистема в мобилните технологии, обединяваща най-доброто от технологиите, разплащанията, звука и модата в най-новите потребителски устройства на бранда. На своята пресконференция Huawei показа, че чрез партньорства с водещи компании от определени индустрии могат да бъдат предложени премиум устройства и изживявания на потребителите. Тези партньорства са част от цялостната стратегия на Huawei да разработва висококачествени устройства, отразяващи  нуждите и желанията на все по-образования и взискателен потребителски пазар.

Премиум аудио изживявания с Harman/Kardon

Притежателите на таблета Huawei M2 ще имат възможност да се насладят на богатото аудио преживяване на Harman/Kardon, в резултат на ново партньорство, което интегрира перфектната аудио технология на компанията в 10-инчовия таблет. Основана през 1953 г., Harman/Kardon е световен лидер в аудио-визуалната индустрия и е известна с иновативния си дизайн и предприемачески дух. В Huawei M2 Harman/Kardon ще предостави своята авангардна аудио технология Clari-Fi, която успешно възстановява загубени при компресията на музикалните файлове детайли и компенсира изгубените високи честоти, осигурявайки  оптимално качество на звука и невероятен обкръжаващ стерео ефект.

Ново усещане за стил с кристали Swarovski

След успешния старт на HUAWEI WATCH миналата година, по време на CES 2016 Huawei представи и луксозна версия на смарт часовника за дами в партньорство със Swarovski AG. От 1895 г. насам компанията Swarovski „блести ярко” на световния небосклон със своите кристални бижута, а сега предоставя премиум кристалите си и на HUAWEI WATCH. Партньорството предлага на дамите елегантен и красив начин да изразят себе си чрез комбинация от най-доброто в технологиите и модата.

Персонализиран лукс с Google

Nexus 6P е един от топ смартфоните, представени през 2015 г. Huawei с удоволствие продължава сътрудничеството си с Google, резултат на което е новата версия на Nexus 6P. Произведена от Huawei и Google, тази специална златна версия е идеален избор за хора, които искат по-луксозно премиум изживяване.

„Чрез различните видове устройства, които създаваме, ние изграждаме нова мобилна екосистема от партньори, обединяваща най-доброто от технологиите и лайфстайл дизайна – каза Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. – Продуктите, резултат от тези партньорства, задават нов премиум стандарт, съчетавайки най-добрите технологии, мода и звук. Така предоставяме на нашите клиенти възможно най-доброто потребителско изживяване. Горди сме, че заедно с нашите партньори доставяме устройствата, които търсят днешните взискателни потребители.“

Портфолиото oт устройства, което Huawei представи на CES 2016, е категорично доказателство за това, че когато водещи компании обединят усилия, резултатите неизбежно са впечатляващи.

За Huawei Consumer Business Group:
С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Франция, Италия, Русия, Индия и Китай и др. услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки една трета от населението на света.  Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства и домашни устройства. С повече от 20 години богат опит в сферата на информационните и комуникационни технологии, обширна глобална мрежа, мащабни бизнес операции и партньорства Huawei Consumer BG е посветен да доведе най-новите технологии до потребителите, предлагайки свят от възможности, създавайки невероятни преживявания и осъществявайки мечтите на хората по цял свят.

За повече информация, моля, посетете сайта: 
consumer.huawei.com

За редовни новини – следете ни в социалните мрежи:

Facebook: 
www.facebook.com/HuaweiBulgariaMobile
Twitter: 
twitter.com/HuaweiDevice
Google+: 
google.com/+HuaweiDevice
YouTube: 
youtube.com/HuaweiDevice
Flickr: 
flickr.com/HuaweiDevice

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1026