Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016 / Технологии

Вземи в gLOG
08 Януари 16, 18:10 / Автор: pCloud
Постиженията на pCloud предизвикаха огромен интерес на CES 2016 в Лас Вегас
Представянето на швейцарската компания с българско IT ноу-хау pCloud привлече истински интерес на световното изложение CES 2016 в Лас Вегас.
Представянето на швейцарската компания с българско IT ноу-хау pCloud привлече истински интерес на световното изложение CES 2016 в Лас Вегас.

Един от рекордите на pCloud, който впечатли посетителите на щанда на компанията, е регистрацията на над 3 милиона потребители само за 2 години. Фокусът на представянето на клауд сторидж компанията бе поставен върху революционното решение за криптиране на информация pCloud Crypto. Всички световни медии, които посетиха щанда, бяха единодушни, че в момента pCloud предоставя една от най-сигурните облачни услуги в света.

Щандът на pCloud бе посетен и от бившия губернатор на щата Невада Боб Милър – голям приятел на България. Той пристигна на изложението специално, за да уважи успехите на компанията.

Тунио Зафер, изпълнителен директор на pCloud, сподели: „Благодаря за вниманието на нашия гост, губернатор Милър, тъй като той е значима фигура както в политическата, така и в бизнес сферата. Радваме се на стотици посетители на нашия щанд, сред които и много българи. Щастлив съм от възможността екипът ни да се представи на този значим форум, където се чертае бъдещето на световния технологичен пазар.“ За бъдещeто на pCloud през 2016 г. г-н Зафер добави: „Още по-лесен и по-сигурен достъп до файловете за всички наши потребители“.

В сектор Cyber & Personal Security на CES 2016 компанията привлича голям интерес и представя приноса на българските IT специалисти към облачните услуги в световен мащаб. Качеството на услугите на pCloud е познато както в България, така и на пазарите в азиатските държави, Америка, Бразилия, Европа и Турция.

За pCloud
pCloud е швейцарска компания, предоставяща решения за съхранение и споделяне на файлове в облака с възможности, които правят контрола над информацията по-лесен от всякога. Продуктите за крайни клиенти и за бизнеса са изцяло създадени от доказан екип български специалисти със забележителен принос в IT сферата. За по-малко от две години pCloud достигна ниво, конкурентно на световните лидери в бранша. pCloud може да се похвали с 3,3 млн. потребители от цял свят. Сред уникалните функционалности на компанията са pCloud Drive, pCloud Crypto, богатите възможности за споделяне на файлове чрез Upload и Download линкове, автоматично синхронизиране на файловете и много други.


Можете да свалите pCloud от App Store, Google Play и www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud, моля посетете www.pcloud.com.
За повече информация относно pCloud Crypto Challenge, моля посетете www.pcloud.com/challenge.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4423